Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Четящ

«34567891011»

Четвърто международно летище отвори врати в Москва
2016-06-01 10:27:18
Коментар: Тъкмо се логнах да отговоря на Бай Ганя, ама гледам Тромто се отчете повече от добре :-)
Туризмът закъса за кадри. Съвет ще помага на отрасъла
2016-05-24 19:33:13
Коментар: До Нико: има много на брой бедни държави, (то, ако питаш мене, и БГ не е цъфнала и вързала, ама може да сме малко по-добре от Зимбабве, например), но по въпроса с езика и квалификацията много ме съмнява да се случи нещо в положителна посока. Давам пример: в Англия голяма част от семейните лекари, айде да не е голяма, но част е, са преселници от Индия и Пакистан - завършили са, с признати дипломи и прочие. Проблемът е, че не всеки е толкова широко скроен точно този мургав доктор, дето стои на земята в къщи и яде без прибори, да му преглежда жената или детето. Та така и с готвачи и келнери внос. Понеже съм в батака, разбирай ресторантьорството, знам какво говоря. Само от Германия готвачите и келнерите да се върнат в БГ и ще се оправят нещата. Ама надали, при тези условия.
Туризмът закъса за кадри. Съвет ще помага на отрасъла
2016-05-24 19:26:15
Коментар: Хахаха, кефя се... Съвет щял да се опитва да решава проблема, при условие, че вече и децата знаят откъде произлиза той. Не давате парииииии, скъпи мои хотелиери и ресторантьори. Осигурявате хората или хич, или близо до минималната заплата. Да бачкат три-четири месеца през сезона и шут в гъза... После ги привиквате за Студентския празник, тук-таме за някой банкет през декември и за Нова Година. И после - аре циба до април-май за откриването на новия сезон. Съзнателно се повтарям - кефя се.
Хотелиери и ресторантьори във Варна още не могат да намерят персонал
2016-05-13 08:59:32
Коментар: Таблата в едната ръка, ханкела в/у другата, голям смях. Вероятно с третата сервира. Сервитьори и готвачи със знания и опит отдавна се изнесоха от страната. Живота в чужбина може и да не е лесен, но, освен че е добре заплатен, е и в пъти по-спокоен. Наистина не е панацея, но всеки си намира начин за реализация. В Германия, например, изключая хотели и ресторанти от три звезди нагоре, собственик е главния готвач. Той е вся и всьо. Може и знае, а и всичко е негово. Виждаш, че бачка заедно с теб, има почивни дни като теб. Никой не си позволява да те ругае, да не ти плаща навреме и какво ли още не.
Френски професор: Няма надежда за Шумахер
2016-05-10 21:21:05
Коментар: Да, Веско, ама Сена загина на пистата... Шумахер също е велик, но инцидента е заради несложена ски-каска. Мега нелепо, наистина, но ако ти е писано да се удавиш, знае се, че няма да се обесиш.

«34567891011»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.9 + 1.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook