Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Captan Cook

«2345678910»

Борисов: Местан управлява държавата, Доган разпределя всичко
2014-03-15 15:25:04
Коментар: Абе забелязвам много заблудени хора има... Борисов подаде оставка защото беше м/у чука и наковалнята. Или щеше да е с/у народа или с/у Мафията. Най удобния вариант беше да подаде оставка. Сегашното му изявление е напълно вярно. В момента стават най - големите кражби в държавата. Не може един рязан да говори че имал 500 хил. български избиратели, а всеки втори да ги мрази. Една тъпа анкета от 1000 човека попитани по улиците показва точно и ясно какъв е реалния вот. Както казах, докато народа е прост, оправия няма. Или всички гласуват за правилния човек или няма оправия. Борисов и да иска да оправи държавата няма как да стане. Дори и да иска да промени закон да осъди Доган, Станишев или друг, пак няма как да стане. Този закон трябва да бъде приет от 250 депутата, а той има няма 180. Реално погледнато България за да се оправи е нужен комунизъм за 1 година, затворени граници, военно положение.. и спец служби за Народна Майка България ;) Замислете се Доган къде е Бил през 80-те години по времето на Живковото управление. Даже и Местан му е бил съкилийник. ;)
Варненец направи Фейсбук само за българи
2014-03-13 15:32:27
Коментар: Ей пикльо! Я малко на положение. Няма значение на какъв домейн е и да съди че 10 години е правил това. Ти за 5 години освен 10 коментара да си написал браво! Ясно си пише че съдържанието е уникално. Ти 10 000 уникални статии можеш ли да напишеш? По 3 -4 на ден за 10 години. Щракай в гугъл site:portal-bg1.ning.com и виж колко индексирани страници има.
Янукович: Аз съм главнокомандващ, скоро ще се върна в Киев
2014-03-11 14:54:51
Коментар: Всеки Президент може да потърси помощ от друга Държава. В случая той си е в Правото. Не знам кой е поискал помощ то Русия и от Запада... Но това е някой който няма тези права... Само народа и Президента могат да поискат помощ от друга държава.
Вигенин: България няма да признае резултатите от референдума в Крим
2014-03-11 14:51:15
Коментар: Тоя да не говори от името на България, да не направят и референдум в България "За и против референдума в Крим" ше го еба във външния министър. По грозен от лайно, а представлява България и говори от името й. Мърша!
НАТО изпраща разузнавателни самолети по границите на Украйна
2014-03-11 12:24:00
Коментар: lefer5 Самолетите са с реактивни двигатели които не всички са с вътрешно горене тип. Спор няма че братушките ще им светят маслото за по малко от 2 дена. Обаче има и други държави които трябва да го отнесат заради руснаците. В това число слагам и нас. Нищо че гледах наскоро по телевизията, българи и сърби отишли в КРИМ да помагат на руснаците. Все пак не мисля че ще е лошо да се затрият САЩ и Германия от картата на Света. Би било много полезно за целия Свят. Въпрос на време е това да се случи. 21 век, нашите още правят кораби, учения... за къде? За евентуално нашествие на извънземни ли? Не може да се влагат толкова милиарди годишно във създаване и поддръжка на военна техника, която няма да се използва.

«2345678910»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook