Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Captan Cook

«123456789»

50 хиляди души протестираха в Москва срещу действията на Путин в Крим
2014-03-16 14:44:47
Коментар: Да бе, ние какво получихме като сме в ЕС и в Нато? Като сме с Американците какво получихме? Крадливо забогатяли българи пътуват из Европа и получават визи за САЩ... Ами нормалните хора какво получиха? Аз не виждам нищо хубаво да се е случило в България през последните години. И нека на кратко да спомена Камчия. Коя друга държава инвестира в България пари да създаде нещо като Камчия?
Цветанов на съд по трето дело
2014-03-15 15:50:29
Коментар: Ами явно се вижда, че решението е само със сила и внушаване на страх на прокуратурата да си върши работата. Аз съм уверен че няма един честен съдия или прокурор в Спец съда...
Джон Кери заплаши Русия с икономическа изолация
2014-03-15 15:46:43
Коментар: Whtsont - ама че си некомпетентен. В момента САЩ и ЕС ти дават кофата с лайна и ги ядеш, а спориш руснаците кво щели да ти дадат. Руснаците са ни чистили оцапаните усти от яденето на лайна, не веднъж го показва историята. САЩ са виновни за всичко да. Не може такива хора да говорят за спасяване на народ, като преди 50 години са убили над 500 хил. японци в Хирошима и Нагазаки само и само да покажат славата си. Затова бунак такъв Руснаците мразят САЩ, за тоя ненужен геноцид който са направили. Отивай в САЩ боклук, живей с пари и умри с пари! Но ти никога няма да можеш да изпееш Химна на България и никога няма да можеш да изречеш думите Майко Родина ще направя всичко за теб... Иди в САЩ и виж ценностите на хората, върни се тук и отиди в Родопите и виж ценностите на хората. После се замисли, парите ли ти дават щастието и гледката от небостъргачите или селската носия, стомната вода, българската природа и народната музика. Има много неща да учиш за Руснаците докато се изучиш моето момче. Ама липсата на материалното те кара да пробваш да видиш какво е да караш БМВ, да имаш лукс къща и басейн... Пожелавам ти ги! Тъпкано да ти дойдат, ама в замяна на това да не видиш никога Родопа, да не чуеш никога народната песен!
Вигенин: България няма да признае резултатите от референдума в Крим
2014-03-15 15:34:50
Коментар: batsevo - точно както се изрази за Кърджали, ако това стане и искат да отиде в Турция. Кой ще ни подкрепи ЕС или САЩ? Ще я дадат на Турция глупак. Ай върни са в Историята и виж кой ни е помагал винаги. Само може да се надяваш че САЩ или ЕС ще ти спасят Кърджали. Я са огледай първо кой ни управлява ве. Нали сме в ЕС, НАТО... Я виж имената на политиците ни ве, виж им бизнесите в Турция... Май това нещо са го прескочили с Кърджали и са минали на България.. Какво правят ЕС, какво правят САЩ? Стачкуват хората всеки ден по улиците да махнат правителството и то отказва да се махне. Какво правят САЩ и ЕС ве? Ай ся се замисли кой гледа само пред носа си.
Варненец направи Фейсбук само за българи
2014-03-15 15:30:06
Коментар: Aza, браво жив и здрав да си с твоя сайт. Говорихме за труда на създателя. Пределно ми е ясно какви са правилните неща за СЕО, но едно от най - важните неща е именно уникалното съдържание. Дизайна и домейна винаги може да се промени и да се направи един редирект. Затова са тези новини, хората да изкажат мнение. Това ми харесва и това не ми харесва. Не може някакъв пикльо купил си вчера компютър и търсещ в гугъл, гугъл и всеки сайт пишещ в гугъл... да изразява мнение как е направен сайта и т.н..

«123456789»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook