Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Captan Cook

«123456789»

Външните министри на страните от ЕС умуват за санкции срещу Русия
2014-03-17 19:34:57
Коментар: Много правилно е казал Ханес Свобода. Ще наложат на Русия санкци. Тя ще спре от своя страна газта, петрола и газта ще ударят един таван. И народа ще обвини ЕС и САЩ за това, че са се месили в решението на един народ който иска сам да подхване пътя си. Въпрос на време е това да се случи.
Мешерето иска да забрани Facebook и интернет в ромските махали
2014-03-17 14:33:44
Коментар: Те така и така не плащат ток, поне да го икономисат. :) Отиде им и последното място където поне се учат да четат и пишат.
На това учат децата ни: Левски бил заловен от полицията
2014-03-16 18:00:37
Коментар: Не само този учебник който е споменат. Има и друго. Добре че все още има стари учители и препоръчват по кои издания да се учат децата. Не ми се мисли след 10-15 години какво ще стане. Това се случва защото куцо кьораво сакато решило докторантска степен да изкарва и да издадат учебници. Издават набързо учебника с глупостите си и стават великите докторанти... Нашите докторантски степени не могат да се сравняват и с обикновените колежи в Европа. Те затова умните и образованите бягат да се изучат навън. Направете сравнение с един издаден учебник от българин учил в чужбина и един завършил докторантура в Търново / Свищов / Варна / София. Навярно историка Костадинов това е искал да визира. Относно за Левски... Полицията... турската чета търси Левски да го залови с затвор защото е е бил от опозицията. При криенето си Левски е трябвало да заколи момчето което го е видяло, затова и го залавят и осъждат на смърт. Само двама еничари са държали Левски в ареста в българско село.
Избирателната активност на референдума в Крим е необичайно висока
2014-03-16 17:09:19
Коментар: ;> lefer5 и по точно тея са виновни не само за сегашното състояния. Те са виновни за всичко през последните 70 години. ;>
Бюлетина на три езика решава съдбата на Крим
2014-03-16 14:52:46
Коментар: Новите управляващи в Киев твърдят, че промяната на статута на областта може да се осъществи само след общонационален вот. Американския и ЕС закон... Как може народа от Киев да гласува бъдещето на народа от Крим?

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.1 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook