Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Nina

«789101112131415»

Първи арест за фалшиви новини, разследват варненец, нарушил домашната карантина
2020-03-16 10:44:41
Коментар: А САЩ забраниха полетите от Европа, ОБАЧЕ хиляди американски военни си пристигат в Европа за "учения".....
Първи арест за фалшиви новини, разследват варненец, нарушил домашната карантина
2020-03-16 10:39:50
Коментар: Само преди дни, същият генерал, който бил лекар, съобщи по БТВ, че недоумява, каква е тази паника с коронавируса, след като сме преживели по-страшни зарази, а от 13 март всеки ден ни громи с гробовен глас, колко е страшно! И КОЙ разпространява фалшиви новини?!Гледайте това: https://www.youtube.com/watch?v=FhuLxTgEv5Y Въпросът, как си представят да се справят с корона вируса, е много актуален, защото по действията им следва, че очакват вирусът като дойде, да види всичко,че е затворено, да се уплаши и да си замине...И защо в Швейцария няма извънредно положение, макар че там има над ХИЛЯДА регистрирани случая!!!
Удължават сроковете за счетоводното приключване и отстъпката за местните данъци
2020-03-16 09:56:52
Коментар: Страшно точни са думите на Мартин Карбовски:" Въобще няма шега в това – плашиш едните да се приберат вкъщи, а другите пращаш на фронта по гащи. Това каква стратегия е?!?"
Кметът на Варна: Няма време за бакалски сметки! Време е за ред и дисциплина! Помнете Италия!
2020-03-16 09:39:22
Коментар: Г-н кмете, мерки за справяне със заразата от Ковид-19 в България НЯМА!!!Има единствено ЗАПЛАХИ за репресии и глоби и то драстични по размер! Сутринта слушах, как собственици на малки магазинчета и закусвални, които мият и трият всичко като луди, пускат само по двама клиенти на гишето за кратко, увити са с маски и ръкавици, само и само да работят, за да не фалират, полицаи минали, заплашили да ги арестуват и глобят с поне 5 хиляди лева и ги затворили! В полицията работят масово неграмотни, но затова пък страшно нагли индивиди, които си мислят, че като облекат униформа, могат да закопчеят с белезници всеки, само защото е попитал, за какво му правят проверка, уверени са, че могат всеки и за нищо да глобят с огромни суми!Такова поведение на полицаи спрямо обикновените граждани, които им плащат заплатите, в ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ държави е НАКАЗУЕМО!Полицията трябва да ПОМАГА, а не да плаши гражданите с неграмотността си! В същото време в болниците ни масово няма маски, ръкавици, дезинфектанти, точно инфекциозните отделения са в мизерно състояние, а преди по-малко от месец са разпродадени от държавния резерв животоспасяващи апарати и медикаменти! Къде е Гешев, да каже, НА КОГО ги продадоха, докато държавата „търси“, откъде да купи същите тези медикаменти и апарати, защото ако стане масова заразата, просто няма достатъчно в болниците! И персонал достатъчно НЯМА!КАКВИ мерки сънувате, г-н кмете, в държавата, в която гражданите са лишени от ОСНОВНИ ПРАВА, едни от които са ЗДРАВНИТЕ ПРАВА! На тази територия има милион и половина ЛИШЕНИ от здравни ПРАВА, заради дългосрочна бедност и безработица, а всички били дългосрочно в чужбина, са изнудвани да платят здравен данък за пет години назад с лихви и масово си стоят БЕЗ здравни ПРАВА, след като се завърнат!
Удължават сроковете за счетоводното приключване и отстъпката за местните данъци
2020-03-16 08:53:55
Коментар: Горанов е страшно НАГЪЛ! Затвориха масово малкия бизнес, а той обяви, че за него помощ няма да има и да си спазва фискалната дисциплина! Значи самоосигуряващите се, които НИКОГА не са имали платен отпуск, нямат право на болничен и обезщетение за безработица, мачкат ги и ги дерат с всякакви наредби и глоби, отново няма да получат никаква помощ! И да, вършат в момента ДАЛАВЕРИ с животоспасяваща апаратура и лекарства от държавния резерв, а плашат хората със затвор и глоби от 5-10 000лв., ако се опитват да работят, защото не могат да оцелеят!БАНДИТИТЕ са в парламент и правителство и не нас, а тях трябва да ги грози затвор и глоби!

«789101112131415»

VIP
Двустаен апартамен под наем-700лв.,до ВИНС и Морско училище
Двустаен апартамент под наем до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.1 + 1.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook