Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Иван Михалев

«101112131415161718»

Връщат старите, по-високи минимални тарифи на такситата във Варна
2016-02-15 18:02:32
Коментар: Очевидно комисията работи в интерес на превозвачите, а не на гражданите на Варна, които са я избрали, за да защитава интересите им. Как в другите градове, където цената на километър е по-ниска, успяват да работят на печалба, а тук, където цената на горивата е с над 20% по-ниска, работели на загуба. Абсолютен пример за алогичност. Варна, най-добрия град за живеене на бакшишите!
Синя маркировка обозначава местата за инвалиди по спирките във Варна
2016-02-15 14:02:11
Коментар: С 9 плочки не става. Както е видно от снимката, единия размер на правоъгълника (или квадрата), е с около 5 см. по-голям от 3 плочки, а другия размер, ако мислено преместим маркировката на дясно до ръба на плочките, е с около 2 см по-голям от 3 плочки. :) Като се има предвид, колко пари се дадоха за 3D делфина в морската, предполагам, че тази маркировка е около 2-3 пъти по-скъпа от 9 плочки. Освен това, като гледам състоянието й след първия дъжд (личи си по мокрото пространство до бордюра), вероятно трайността е около 3-4 дъжда, или 2-3 месеца, като се има предвид средния брой валежни периода във Варна. 150 спирки, по 4 пъти годишно, прави 600 маркировки годишно. При около 200 работни дни годишно, това прави по 3 маркировки на ден. Това е камион с шофьор за транспорт на бои, четки и др. принадлежности, плюс един чертожник, който чертае мястото и размера на знака, плюс един бояджия. Да не забравяме и шефа и неговия шеф. Абе малка фирма, която работи маркиране на места за инвалидни колички на спирките, за сметка на парите на Варненските данъкоплатците.
От май купуваме билетчета за автобус във Варна само от автомат
2015-12-30 18:07:49
Коментар: Две неща се чудя: 1. След като ще има автомати в автобусите и тролейбусите, защо се слагат автомати по спирките? Като ги гледам, няма да са евтинки. Парите за тях можеше да отидат за други, по-целесъобразни дейности, като ремонт на наскоро ремонтираните и вече пропаднали настилки по спирките. 2. След като автомата на снимката, който както доста други свои събратя, е сложен на сушинка под заслона на спирката, къде ще се подслонят чакащите пътници, когато вали дъжд или град, или пък пече жежко слънце? Само да уточня, че на места автоматите са на открито, което означава, че са устойчиви на атмосферни влияния, както и трябва да бъде.
Наркомани във Варна се боцкат пред камера, полицията ги пропуска?
2015-11-29 19:40:13
Коментар: Видеото не доказателство за пред съда. Трябват и свидетелски показания. Спомнете си случая с онзи, който открадна кола от гараж с камери и съда го пусна, защото не ставало ясно дали той бил точно той или било някой друг, който изглеждал като него.
Турция ще върне на Русия убития пилот
2015-11-29 19:36:50
Коментар: И аз така се чудя. Уж падна в Сирия, а се оказа в Турция. Уж Турция не поддържа връзки с ислямистите и бунтовниците, а пък получава от тях тялото. Странна работа. "А дали е така, кой, кой ще ми каже?" - както се пее в една песен.

«101112131415161718»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.9 + 2.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook