Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Иван Михалев

«91011121314151617»

Изграждат нови паркинги край Морската градина
2016-03-30 23:58:05
Коментар: Марине, този паркинг се ползваше преди от работещите на пристанището, живеещите в близките сгради и хората от околните фирми. След като го направиха платен (мисля, че беше 2лв. за първия час и по 1лв. за всеки следващ), хората се пръснаха по околните улици. Ако работиш примерно на пристанището, с работен ден от 9-10 часа с почивките, ще трябва да платиш 10-11лв. Ако си тръгнал към централната част на Варна, едва ли ще спреш на този паркинг и после ще вървиш още 1 км. до фонтана на центъра. Вероятно ще предпочетеш "Адвокатската градинка" или някоя близка улица. А наплив от туристи, които да посещават заключените "Малки римски терми", нещо не се наблюдава. Та, на база гореизложеното, може да се направи обоснован извод, че този паркинг е една губеща инвестиция, която плащаме ние, данъчните спонсори на община Варна.
Задържаха Иванка Казакова, която се обяви против устройствения план на квартал "Левски"
2016-03-30 23:37:10
Коментар: В крайна сметка, не разбрах, като я няма в ПУП тази площадка, законно ли се строи или не? Това, че има издадено разрешение за строеж, не означава, че всичко е законно. Иначе, като идея е похвално да се правят детски площадки. Друг е въпроса, че новите площадки се правят уж с безопасни конструкции, а според мен е точно обратното. Освен това, предишните люлки и пързалки издържаха доста време на набезите на разни вандали, докато сегашните стават лесна плячка дори за деца от детската градина. Харчат се едни пари под благовиден предлог, обаче на практика се получава така, че през година-две се налага да се подменят съоръженията. Я поради това, че се трошат, я поради промяна в изискванията.
Варненска шофьорка блъсна пешеходка пред болница
2016-03-12 17:19:54
Коментар: Това "комоция" ми звучи като промоция. А иначе става въпрос за комоцио.
31 години от кървавия атентат на гара Буново
2016-03-10 20:02:20
Коментар: Терористът Севдалин е освободен като политически затворник, репресиран от бившия режим. Изплатено му е обезщетение, за това, че е лежал в затвора по политически причини. Освен това получава добавка към пенсията си, за това, че е бил политически затворник. А всъщност неговата бомба не сработва, поради което няма жертви и затова е осъден само за опит за убийство и получава 6 г. присъда. Ако беше гръмнала неговата бомба, сигурно жертвите щяха да са десетки. Това е България на "демокрацията". Ако бяха извършили същите атентати в Турция, нямаше да стигнат и до съд, ами щяха без да искат няколко пъти да се застрелят или обесят.
Влашките цигани около Варна да се образоват на румънски, иска евродепутат
2016-03-10 19:44:45
Коментар: А дали българите в Румъния изучават български език в училищата, с бюджет от румънското правителство?

«91011121314151617»

VIP
Нощувка 70лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook