Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Варненец

«123456789»

Учебници за бедни и богати
2017-09-01 06:49:16
Коментар: ВЪПРОС: След като ГРОБ ЕООД не открива проблем, че едни деца ще учат по скъпи, а други по чернобели учебници, то какъе в проблемът ние - данъкоплатците да си плащаме данъците с черно-бели банкноти от ксерокса? ВЪПРОС НОМЕР ДВЕ: А учебници за умни и за глупави ще издават ли? (глупавите да ги готвят по една - единствена общоизвестна книга в целият курс на обучение) Ако са богати - да е с цветни картинки! Колкото до идеята на бедните ученици да пришиват еврейска звезда: ПЪРВО: Не е ли обидно да дискриминираш някого според имотно състояние? А защо тогава не шият знаци с надпис и на екземпларите с IQ колкото им е телесната температура или номерът на обувките? ВТОРО: От де - накъде еврейска? Впрочем след еврейските звезди идва модата на петолъчките, ама обикновенно преди да се утвърди тази мода минава Народният Съд... Междувпрочем... от инистерството казват че нямало да разпространяват черно-бели учебници. Това какво ще рече - че са отпечатани и ги спират ли? А за чия сметка е и този кеф?
Веганите настояват за тотална забрана на кожодерската индустрия у нас
2017-08-29 07:29:24
Коментар: А тия "тревички" задават ли си въпроса, че каквото месо да яде, и откъдето и да го вземаме или внасяме - закланите животни ще бъдат и одрани? Е каква е разликата дали едно животно ще е заклано и одрано в Бълария или в страните от ЕС откъдето ни обутват залежало месо от разни резерви? Вече стана ясно, че "зелените" са хора на Сорос. Да си пасат там тревата и да не се бъркат в хорските работи, щото един ден като се обърне палачинката да не минат и те през НАРОДЕН СЪД - 2!!!
МОСВ започва война с евтините и мръсни брикети
2017-08-29 07:24:48
Коментар: “Кокалчето” около което е цялата тази дандания с въпросният закон е, че Цветелина Бориславова (близка на Бойко Борисов) си е купила фабрика за пелети и екобрикети и огромни площи които да засажда със слонска трева, от която да ги произвежда. През 2010г (когато беше ГЕРБ на власт) те се лаяха и лаяха с другите в парламента и така и не им остана време да обсъдят и гласуват продажбата на излишъка от квотата за вредни емисии. Тогава доста фирми от производството все още произвеждаха, макар и с убито темпо, но работеха. Работаха, а имахме излиъци на квотата! Сега тия фирми вече ги няма. Затвориха и ТЕЦ - Варна, падна общото потребление на електричество, като това смъкна емисиите и на другите ТЕЦ-ове освен американските. Около милион Българи се изнесоха на запад да си търсят прехраната, така че и те не се отопляват тук по никакъв начин. Други редуцираха отоплението си от безпаричие и зимата отопляват една стая от жилището си. И като цяло общата енергоконсумация пада. От де тогава емисии? Впрочем... на американските ТЕЦ-ове кой им плаща емисиите толкова години? И какъв е смисъла аз да спра моята печка на дърва, за да горя ток от американския ТЕЦ, където горят въглища, а загубите по трасето водят до повече емисии на мегакалория, отколкото горенето на място? И даже и ад е топля на климатик – „там някъде” на наша територия ТЕЦ-ът отделя емисии. При това след протестите когато се надявахме, че рестартираме държавата, излезнаха данни, че американските ТЕЦ-ове са представили фактури за мероприятия по пречистване от отделяни емисии, които не са изпълнили. И освен, че продъллжават да отделят емисии, ами и извършват крупно данъчно нарушение. С какво пелетите направени от дървени стърготини ще опазят въздуха по- чист? Пелетите се правят,като дървените стърготини се нагряват докато си изпуснат соковете и се пресоват, а соковете остават за слепващо вещество. В крайна сметка един килограм дървесина – пресована или не си остава един килограм дървесина. Пак дава същото количество енер
Правата на мигрантите стоят над националната сигурност, отсече папата
2017-08-21 21:06:12
Коментар: Що за идиотщина??? И на тоз ли му изфъщя лимонатата?
Малката ракия става 25 грама заради ЕС
2017-08-21 06:44:59
Коментар: до Sea Dog На мене ми е през оная работа а европредседателството. Народа е изнемогнал и е бесен от всяка идиотщина, която управляващите му натрисат често и с оправданието че е от еврейско - гейския съюз!!! Налягане в котела има, но не се ползва за да подкара нашия влак в креативна посока и така най-много котелът да гръмне. То каквото има да става - ще стане, но е съм морално удовлетворен ставащото да провали и прословутото председателство. А това което трябва да стане е да се събори сегашното управление, НАРОДЕН СЪД - 2, корумпираните, тия, които са профуквали пари на "свои фирми" и всички, нащърбили интересите на държавата и народа да си понесат отговорността, ако трябва и "най-висшата мярка" и да започнем наново и на чисто. Без партии, с активен граждански контрол над решенията и на парламент и на правителство. И естествено ВЪН ОТ ЕС!!!

«123456789»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook