Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Варненец

«123456789»

В Русия съдиите могат да шофират пияни без риск да бъдат глобени
2018-02-10 17:50:36
Коментар: В Русия съдиите, у нас министрите... Блазня се да организирам залагания дали Московски ще бъде осъден, или ще стане както с Цветанов, Ковачки, Бисеров, Масларова... Филип Златанов и още много...
4-годишният син на Ивайло Московски загина при инцидент на писта в Боровец
2018-02-03 17:33:29
Коментар: Е той като не може за своето дете да отговаря - с какъв акъл ще му даваме да отговаря за министерство на транспорта с който се возят НАШИТЕ деца и самите ние?
Десетки свободни места във варненските ясли
2018-01-29 12:29:56
Коментар: Спад на раждаемостта и то отпреди 2 години - в ясните приемат 2-годишни деца. А през 2017 г са родени за страната около 5000 деца по малко от 2016, а във Варна занижението е най-голямо.
Децата убили клошаря от Варна заради разпада на семейната институция
2018-01-28 16:23:45
Коментар: ПЪРВО - че семейството не е българско, а ромско. И манталитета на повечеро роми е съвсем друг, особенно откакто държавата ги дундурка и им насажда чувството на безнаказаност. и ВТОРО - Разпада се семейството като институция и значение в обеството - разпада. Но нека се разберем те в знак на протест срещу разпада на семейството като обществена значимост ли са убили невинният човек, или защото няма кой да им набива обръчите да си сядат на задниците, да учат и да не се занимават с глупости? Според Закона за Закрила на Детето те под 14 години нямат право да излизат сами от тях. Директорката на Варненският клон на "Закрила на Детето" ми е правила циркове и панаири за това, че детето ми се е прибрало само от занятия в тяхната агенция. Да не се прави на луда, ами да каже за ромите важи ли този закон, или само за Българите?
Нова тенденция във Варна: Фирми търсят работници над 50 г. със знания и опит
2018-01-24 09:54:36
Коментар: Те дълго не ни искаха, пък най-сетне се усетиха! 1/ Че сегашните 45+ години са възпитани в друго време и манталитетът и отговорността и отношението им към работата са други 2/ Че 45+ годишните обикновено вече са приключили с воденето и прибирането на деца от училище посред работният ден ( където може да се излезе), а за водене и прибиране на внуци още им е рано. Това ги прави по- продуктивни в рамките на работният ден. 3/ Затвърждавам наблюденията си, че въпреки някой ефекти на възрастта и физически сме по-издържливи от младежите. Поне засега. 4/ Работникът / служителят на средна възраст се е устроил битово и няма крещящи искания за заплата. Макар че аз на моите години категорично не мога да се съглася знанията и опита ми да бъдат оценен по- евтино от тия намладежите до 25 -28-9 години които идват с претенциите а високи заплати!

«123456789»

VIP
nls-metatron- диагностика
NLS - METATRON ДИАГНОСТИКА Регистрира измененията в органите и позволява: • Да се получи качествена оценка на функционалното състояние на ортанизма под формата на топически анализ. • Да се проконтролира...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.7 + 2.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook