Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Mr.X

«3456789»

Бареков е получил дарения от над 1,2 млн. лева за предизборната си кампания
2014-06-01 22:44:40
Коментар: Младите, образованите и работещите знаят за кого да гласуват за разлика от "robyst" и "vesko" които гласуват за този който им плати повече.
Ерозия руши магистрала „Тракия”
2014-05-20 22:18:07
Коментар: Какво общо има Борисов с участъка на магистралата от Чирпан до Стара Загора? Този участък е строен от "другарите" и то се вижда - некачествено, ама тъпите комуняги пак другите да обвинят. Хайде поне с тази статия не се излагайте господа комунисти и не обвинявайте другите с вашите грехове. Борисов строи от Стара Загора до Карнобат а не от Чирпан до Стара Загора ... малко география учете.
Защо Черноморието не е Адриатика
2014-05-19 13:43:43
Коментар: Добре написана статия, но има и друга гледна точка. В съседна Турция хотелите са дори по кичозни и големи от нашите - пример Анталия. Те също са "затворени бетонни джунгли" на брега на морето , но това не им пречи Турция да приема по 42млн. туристи всяка година. Явно за всеки стил, цена и обслужване си има клиентела. В адриатика разчитат на улегнали и богати туристи търсещи спокойствие, ние... на млади, диви - искащи нощен живот. Така всеки получава каквото иска ... щом има търсене има и предлагане.
Превозвачите решават дали да блокират турската граница в понеделник
2014-02-08 15:40:57
Коментар: Какво браво на Папазов ? Едните се инатят и сърдят и другите така. Да ходи и да се договаря Папазов с ония, не да се сърди, това му е работата. От този спор губят и двете страни. Все си мисля, че рязаните няма да отстъпят и от инат ще минат през Гърция - ферибота и право в Италия вместо да отстъпят. Какво викаме ние - браво нашите, и турците и те викат - браво нашите и в крайна сметка всички го ...
Лиляна Павлова: Програмата на настоящото правителството обрича магистрала „Хемус”
2014-02-03 18:08:35
Коментар: Г-жо "Цвете", истина е че ГЕРБ започнаха първо южните магистрали, защото са икономически по важни от Хемус, но е факт и , че бяха договорили финансирането на Хемус. Разбирате , че всичко става по реда си и сега трябваше да дойде времето на Хемус ако не бяха ... другарите . Така, че не е виновна Павлова за това положение. На всички ни се иска ... хоп ... и всички магистрали да са готови за 3 години, ама не става.

«3456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook