Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Mr.X

«123456789»

Усилено търсят персонал за заведения във Варна
2016-02-18 22:41:12
Коментар: ... и да не забравим ... Марш към София, Лондон, Маями или където си искаш и ... успех в търсенето на квартира и в живота. Жив и здрав да си .
Усилено търсят персонал за заведения във Варна
2016-02-18 22:38:25
Коментар: FCB - Приятелю, не знам колко успял си точно ти, щом не знаеш точното значение на думата "хейт". Ако я знаеше, щеше да разбереш, че хейтъра си точно ти - вечно мрънкащ за всичко, мразещ това - онова, тези били виновни, другите , само не ти. Ако беше преуспял, нямаше да висиш по форумите и да пишеш коментар след коментар, а щеше да си доволен от живота и да си харчиш паричките без да те е яд на хората, градът, гагаузите и въобще всичко. Ти си някоя форумна, безработна и озлобена мишка - разкрит си ...
Владимир Путин: Русия ще продължи да усъвършенства ядрения си арсенал
2015-12-20 17:14:26
Коментар: Какъв ядрен арсенал ще осъвършенстваш ти бе ??? И САЩ и Русия да си режат ядрените глави, че ще затрият цялата планета с ядрените си глупости. Ядреният арсенал не е за защита, той е за масово унищожение. Тъпи руски парчета - тръгнаха и те като ХАмериканците с оръжия да "оправят света". Оставяйте ги чалмите да се избиват - те нито американци, нито руснаци слушат ... само Аллах им е в главата ... да се затриват сами.
НСИ отчита спад в нивата на трудовата заетост в страната
2015-11-10 17:03:04
Коментар: И това каква новина е ? Всяка година в края на септември се освобождават заетите в летния туризъм и има лек ръст на безработицата. Сякаш не е ясно. Познайте декември месец като почне наемането на хора за зимния сезон на къде ще тръгне пак безработицата.
Варненка си взела храна от хладилника за бедни на пазар "Чаталджа", защото не й се готвело
2015-10-24 17:12:23
Коментар: "leckmichamarsch" ... ти бил ли си някога гладен ? Знаеш ли какво е глад въобще? Какво значи ... да няма храна за бежанците ??? Тук не се дават пари или блага ... тук се дава ... храна ...Бежанци, цигани, българи ... няма значение, говорим за недоимък и за наистина нуждаещи се. Това, че е пълно с тарикати, наглеци и егоисти мислещи само за собствения си г*з си е друг въпрос.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 1.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook