Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Mr.X

«123456789»

Руската "МиГ" може да оспори договора за ремонт на българските изтребители
2015-10-23 15:03:49
Коментар: И да оспорват и да съдят руснаците, ще минат години в спорове , а до тогава МИГовете отдавна ще са ремонтирани вече и ще летят. От друга страна, нас могат да ни хванат за шлифера ... ние сме просто клиенти на услугата ( ремонт на самолети) - да се оправят поляците ... ако има нужда от лиценз ... полския завод трябва да го има - не България. Това е спор между Полша и Русия. От години Полша си ремонтира сама старата соц техника, сега вече не можело. Да се съдят колкото искат ... ние да си вземем самолетчетата.
Започна вторият етап за обновяване на улично осветление - от летището до центъра във Варна
2015-10-21 17:46:10
Коментар: robyst ... кефиш ме как мрънкаш и ревеш за всичко и от всеки. Типичен БГ комплексар, от нищо не доволен, все някой го краде, всички са били малоумни, политиците са виновни ... само той самия е ангелче - херувимче. Щом мрънкаш значи нещата вървят в правилната посока и ... ДА за Портних ще гласувам ... да те е яд.
Министърът на отбраната ще подпише договора за ремонт на изтребителите ни в Полша
2015-10-21 15:01:28
Коментар: В името на каква злоба бе "Венче" ? В тази на Русия към нас ли ? И руснаците ни ... и сега ХАмериканците също ни ...Престанете с политическите и чуждопоклонически глупости. Не ме интересува къде и от кой ще бъде ремонта - Полша, Русия , САЩ ... ако искат в Таджикистан да ги ремонтират ... важното е да имаме ремонтирани изтребители накрая на нормална цена.
Плувният басейн в квартал „Аспарухово” – с олимпийски размери
2015-10-01 16:24:00
Коментар: Vivian, първо - нито Владиславово, нито Аспарухово са с преобладаващо малцинство, второ ...стига с този център бе там е басейн Приморски. Кое е удобното - дай два басейна един до друг. Питай 150 хил жители на Владиславово, Младост и Възраждане с младото им население които ще ползват басейна? До Владиславово им е 5 мин , до центъра 30. Относно Аспарухово, щом имат готов терен там - няма лошо - нека покрият оста на триъгълника Владиславово - център - Аспарухово.
България отказа въздушен коридор на руски самолети с доставки за Сирия
2015-09-08 21:15:11
Коментар: А те рашките наша селскостопанска продукция пускат ли ? Не ? Те ни правят сечено и ни се сърдят, после - военни самолети да им пускаме.

«123456789»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.8 + 1.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook