Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на ЖИВДЯВВОЛ

«123456789»

Нова Република учреди във Варна първата си местна структура
2017-01-31 10:35:34
Коментар: vivian аз я субсидирам плащайки си винетка и ти също ако шофираш, точно заради такива с мислене като теб сме на този хал, защото като му кажат на бате ти бойко по медиите това е с приоритет и той си сменя мнението. трабва да има магистрала, повече от всичко, има ли магистрала ще има развитие и на бизнеса, от там и по високи данъци за местните хазни и за държавата. Относно суверенитета и националната сигурност , нима Украйна има по лоша армия или по малко финансова възможност...какво направи Русия взе и Крим...така , че ако някоя от великите сили реши ние нищо не можем да направим. А относно ДСБ моето мнение е същото като твоето. Мери Ан аз няма как да знам кой политик какво прави, но съм сигурен , че който и да е там всеки рано или късно става такъв, нима великия патриот Волен не се бори по всякакъв начин да остане във парламента , нима с валери не се плюеха на всяка крачка а сега се целуват, ти очакваш такива като тях и каракачана да оправят държавата ли ? Или може би Марешки или Слави... От всичките гнили ябълки които са в момента на пазара се стремим да изберем поне тези които не са червиви.
Нова Република учреди във Варна първата си местна структура
2017-01-30 14:53:04
Коментар: Mari Anne , извинявай отговорих ти понеже си мислех че комуникирам с разумен човек насреща, но след отговора ти и над 4000 ти коментара , вече знам че съм сбъркал адреса :) Относно опорните точки, те са за хора които се занимават с политика и спамене по форумите като теб, аз съм с гражданска позиция и я казах и пак ще я повторя АЗ ИСКАМ МАГИСТРАЛА....ако ще и бай мангал от игнатиево да я строи, когато тези които подписват договорите са си свършили работата и са му задържали нужните гаранции не ми пука...Знам че моя интерес е защитен. А твоя човек , когото защитаваш в момента е този който пречи да се изпълни моята мечта да пътувам до София за 3 часа и половина като Бургазлии. И само за сведение и аз съм дясно мислещ патриот.
Нова Република учреди във Варна първата си местна структура
2017-01-30 14:20:58
Коментар: Mari Anne на последния търг цената май е най ниската...просто някой който е обещал по-голяма комисионна и е заложил по висока цена сега боледува ;)
Варненци от „Боровец" и „Ракитника" искат по-евтини автобусни билети
2017-01-30 14:19:29
Коментар: Хубаво искат ама те 60% от пътниците от тези квартали са пенсионери, които почти не плащат, ако и на другите се намали билета сигурно фирмата ще е на голям минус от тези линии :) и като нищо да разреди разписанието :)
Нова Република учреди във Варна първата си местна структура
2017-01-30 13:28:57
Коментар: Калинка, какво направи ли ами заедно с неговия приятел медийния магнат и медиите му спряха строежа на магистрала Хемус, преди година и нещо и сега пак се мъчи да го стори...и как този човек разчита на гласове от Варна, поне за мен това е приоритет за нас , вече няма значение кой ще я строи просто ми се иска да я има. А и избрания изпълнител има Варненско участие така че ще се осигури прехрана за някои от съгражданите ни ..които работят в тази фирма.

«123456789»

VIP
Двустаен апартамен под наем-700лв.,до ВИНС и Морско училище
Двустаен апартамент под наем до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 1.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook