Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на ЖИВДЯВВОЛ

«123456789»

Живее ли зам.-кметът на Варна в общинско жилище като крайно нуждаещ се?
2017-05-09 11:38:52
Коментар: elibal не защитавам заместник кмета...но ако това е журналист щеше да е такъв , нямаше да виси по билбордите като кандидат за депутат...Само в сбърканата България както я наричаш ти всеки разбира от всичко. Не знам дали гледа предаването но на няколко пъти се спомена името на един общински съветник, същия който е общински съветник от партията издигнала и Касиков за депутат...е ако това не е тенденциозно...Здраве му кажи...Да живее независимата журналистика.
Живее ли зам.-кметът на Варна в общинско жилище като крайно нуждаещ се?
2017-05-09 10:58:25
Коментар: Този Касиков откакто реши да става политик вече не бива да е разследващ журналист. Всяко негово разследване е тенденциозно... А относно кметя да му направят наема малко по висок и да си живее като иска. Те депутатите живеят във ведомствени жилища, ще какво остава за местните феодали :)
Читателка: Езеро разделя варненска улица
2017-04-28 10:32:51
Коментар: Така ще е докато не се научат другарите в общината , че всеки който строи нова кооперация трябва да намерят начин да го задължат да оправи и околното пространство....Това най вероятно се е получило по време на строежа и никой не го е оправил после , а сега тези които са си купували апартаментите вместо да мрънкат на строителя мрънкат на Общината. Аз не съм съгласен с моите данъци да се оправят неща които е трябвало да ги свърши някой пишман строител.
Рaдан Кънев от „НОВА РЕПУБЛИКА” на среща-разговор с варненци за управлението на България
2017-03-08 12:26:33
Коментар: Щели да работят кой ще ви пусне бре !!! Този човек е причината да не се строи Хемус и загробва Северна България сега от Варна иска депутат да става !!!
Огнян Герджиков: Не съм искал аз оставката на Георги Костов
2017-02-23 10:09:59
Коментар: Не знам дали някога е имало в България свалено служебно правителство, но тези заслужават всенародни протести...Вместо да се занимават с изборите те само чистят...Няма да остане нищо за следващото правителство да махне :)

«123456789»

VIP
Нощувка 70лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.3 + 1.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook