Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на ЖИВДЯВВОЛ

«456789101112»

До края на годината започва поетапно въвеждане на Синя зона във Варна
2016-04-15 18:17:11
Коментар: Niko за живущите съм съгласен, но второто по три часа на ден за варненска регистрация не, че той може на всеки три часа да слиза да си сменя мястото на колата и пак на всички мързеливи хорица които не могат без кола и до тоалетната да отидат пак няма да е проблем да им висят колите по цял ден в центъра а вечер да ги прибират в Владиславово , Аксаково и Кайсиева.
Съветник: Цели фамилии от „Максуда“ чакат еднократни общински помощи
2016-04-11 19:44:00
Коментар: Защо са им помощи.....Може би да платят сметките за ток и вода които натрупват в СУПЦ-то или после и на него ще помагат с наши пари.....Лятото дойде , от приятели живеещи в Победа знам че бездомните роми са още там....НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.
Спряха проекта за благоустрояването на 17 микрорайон в „Левски“
2016-03-31 18:36:29
Коментар: Аз не мога да разбра що за глупави дърти комунисти има....как може да има все още хора които не проявяват рабиране и пречат на всички възможни проекти които са с еврофинансиране или държавно финансиране , а ги кефи да харчат бюджетните пари. На всички да кажа че тези пари така или иначе ще ги вземе някоя друга община защо да не е нашата.....А за въпросната госпожа като не и харесват промените и новаторството да си ходи на село да копа на нивата, там няма коли вече и деца не останаха по селата да вдигат врява !!!
Звуковата сигнализация по кръстовищата във Варна обърква незрящите
2016-03-30 18:49:34
Коментар: Rino не ти отговорих веднага , защото често минавам от там и реших да проверя лично , не знам дали си забелязал но тези устройства са насочени срещу движението на хората така че мисля че можеш чуеш дали идва срещу теб или отстрани звука, а съм чел някъде че на незрящите зависи кой усет е пострадал но другите които са им останали са два пъти поне по развити от на нормалните хора. Мисля , че всичко което се прави в насока на интегриране на тези хора е добре, кусурджии винаги ще има .
Задържаха Иванка Казакова, която се обяви против устройствения план на квартал "Левски"
2016-03-30 18:45:02
Коментар: Всички писали по-долу сте мнооого ама много загрижени сега за нахалната лелка, която е решила да спира всичко което се прави в Варна заради жълтите стотинки които и дават най вероятно от някоя партийна централка. А ако вие сте на мястото на полицаите и някаква гнусна бабичка ви се репчи насреща какво бихте направили. Не казвам че между тях няма черни овци, затова родната милиция е на този хал, съдиите си правят гавра с тях като пускат всичко живо или дават минимални присъди за престъпления които заслужават разстрел. Гражданите ги обвиняват за всичко и се държат с тях като с парцали. А относно въпросната случка и въпросната госпожа тя не живее в този блок че да се качи "до горе да си вземе документите" . Правилата са за това за да се спазват а и де се е чуло и видяло че трябва и да те задържат в присъствието на адвокат. И всичко това защото шепа пенсионери са решили да се правят на ОТК. Има си органи за тази работа, тази госпожа РДНСК ли е или Инспекция по труда , че да спира строеж.

«456789101112»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook