Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Rado

«123456789»

Борислав Гуцанов е кандидатът за кмет на Варна, обсъждан от БСП
2011-09-11 19:34:59
Коментар: Hunter, на предните избори Киро стана кмет с подкрепата на БСП, други леви партии, сдружението на офицерите и сержантите от запаса и резерва, пенсионерски организации, КНСБ, тракийците, арменците, ДПС и задкулисно и от ГЕРБ. След изборите Киро увеличи зам. кметовете на 7 и даде 2 зам. кметски места на ГЕРБ Варна заради тази задкулисна подкрепата на изборите! Сега нещата са други! По-голямата част от БСП няма да подкрепят Кирил Йорданов за нов кметски мандат. Нещо повече, пенсионерите от БКП(БСП) го имат за предател! Доган и ДПС няма да го подкрепят! ТИМ също ще играят за нов кмет! ГЕРБ "Приморски - Премянов" - Павел Димитров, Лилия Христова и компания ще подкрепят Кирил Йорданов, но останалите ГЕРБ-ери категорично няма да гласуват за него! А на балотажа всички ще гласуват за другия кандидат, независимо кой ще е той, против Кирил Йорданов и статуквото! Glina, Бойко Борисов трябваше да смени ръководството на ГЕРБ Варна още през пролетта! Сега ще го смени пак, ама след загубата на изборите във Варна, през есента! Бойко Борисов смени ли областния координатор на ГЕРБ Варна Павел Димитров, след него ще си замине и Лилия Христова, и синчето й, и един куп гравитиращи около тях политически "боклуци", които съсипаха и обезличиха ГЕРБ Варна!
Борислав Гуцанов е кандидатът за кмет на Варна, обсъждан от БСП
2011-09-11 16:30:20
Коментар: Изборите във Варна наесен ще са между хората и икономическото лоби на Борислав Гуцанов и хората и икономическото лоби на Красимир Премянов(Кирил Йорданов, ГЕРБ "Премянов" и сие)! Борислав Гуцанов може да се върне на бял кон в община Варна или като кмет, или като председател на общински съвет Варна! Абсурд е Кирил Йорданов да спечели кметските избори още на първия тур, а на балотажа всички ще се обединят и гласуват против Кирил Йорданов и статуквото. ПП ГЕРБ Варна отиват в "кереча" и при двата изборни варианта! Щом стари ГЕРБ-ери и СДС-ари ми казват, че биха предпочели да гласуват за Борислав Гуцанов, но не и за Кирил Йорданов, Вие си направете изводите, къде ще отиде ръководството на ГЕРБ Варна след изборите!
Издигат живо магаре за кмет на Варна
2011-09-05 01:17:17
Коментар: Във facebook ще направим подписка за Марко Магаревич за кмет на Варна! Смятаме да съберем най-малко 2 000 гласа за него, за да го "регистрираме" съгласно Избирателния кодекс във варненската общинската избирателна комисия(ОИК-Варна)! После, ще му направим една добра PR кампания във facebook е-медиите, и всички които не искат да се запази статуквото в община Варна, ще имат възможност да "гласуват" във facebook за него! По-добре 100% оригинално магаре за кмет на Варна, отколкото човекоподобно такова: Кирил Йорданов, Веселин Марешки, Борислав Гуцанов, Добромир Джиков... Ако някой от тях ти харесва, ти името му подмени... От "дясно-центристката" ПП ГЕРБ във Варна очаквахме промяна, а накрая получихме подмяна и "Премяна"! В този аспект, иронията към политическата прослойка наричаща себе си "политически елит" е напълно заслужена!
Издигат живо магаре за кмет на Варна
2011-09-04 22:05:37
Коментар: Браво на идеята! Аз бях се отчаял, че няма никаква алтернатива на Кирето и няма да има за кого да гласувам, ама сега се обнадеждих и ще работя и гласувам за магарето Марко! Ще му направим на Марко една добра PR кампания във facebook и всички, които не искат да се запази статуквото във Варна и да гласуват за "човешките" магарета, ще гласуват за оригиналното! 100% съм сигурен, че варненци ще предпочетат и изберат Марко за кмет на Варна, пред Кирил Йорданов, Веселин Марешки, Борислав Гуцанов, Добромир Джиков...
Забраниха на кмета провеждането на обществена поръчка за ремонт на улиците
2011-08-19 15:07:11
Коментар: Кочо, на варненци не им е кеф да са в калта, а варненци не искат този кмет и тази общинска администрация да ги смятат за малоумници и ограбват с тези прескъпи инфраструктурни проекти и ремонти и то още 4 години. За това става въпрос! Инфраструктурните проекти и ремонти в Бургас са в пъти по-евтини и по-качествени от тези във Варна. За какво ти говори това? Корупция, далавери и комисионни в големи размери! Да не говорим пък за раздутата кметска общинска администрация, за анархията, произволът и липсата на какъвто и да е контрол там.... Общинската администрация в Бъргас е усвоила 5 пъти повече средства от европейските фондове отколкото варненската и то с 5 пъти по-малко персонал! Защо трябваше този кмет да определя фирмите изпълнителки на този вид обществени поръчки и то точно сега? Защо новият кмет не свърши това? Той да си направи конкурсите, той да си определи критериите, сключи договорите, а и осъществи след това и контрола върху изпълнението им! Защо Кирил Йорданов и компания трябваше да направят това и то в спешен порядък, като договорите изтичат чак в края на годината и през ноември и декември може да се направи това. Както и ще се направи това и сега? А могат да се удължат договорите на предишните фирми с анекси за няколко месеца до провеждането на конкурс за нова обществена поръчка... Значи причината не се състои в това, а в далаверите на Кириловата администрация и в нищо друго! Жалкото е, че варненци плащахме скъпо и прескъпо за тези неща и на изборите трябва категорично да застанем против корупирания кмет и безхаберната му шуробаджанашка администрация! Вотът наесен ще бъде наказателен! Помнете ми думата!!!

«123456789»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook