Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на izzo17

«123456789»

На пързалката
2013-06-17 12:01:39
Коментар: Защо да няма и трета хипотеза: Ако искаш едно куче да покаже истинския си характер първо трябва здраво да го удариш с тоягата. С други думи слагаш очевидно грешния човек за да видиш доколко бързо и мащабно ще успее врагът да се мобилизира в атака. Броиш, анализираш и долу горе става ясно накъде се движи твърдото ядро на ГЕРБ. Освен това вкарваш опонента и в разходи защото подобни протести си струват пари.
На живо в снимки: Варненци трети ден на протест
2013-06-17 11:51:16
Коментар: Хубаво е да се преброят прасетата. И психично болните и неуравновесени "хора". И промитите мозъци. Хубаво да се видят и да се запомнят по площадите и булевардите. Защото това ще им остане. Идиоти, които протестират против правителство, което няма и месец откакто е на власт. И ВЕЧЕ не им харесва. Които протестират срещу правителство, което за няма и месец прие повишаване на детските със 70 лева (близо 35% повече). Протестират срещу правителство, което реши да обяви публично къде се стоянките и скритите камери на полицията. Протестират срещу правителство основано на широка коалиция и компромиси оглавено от сравнително интелигентен и добре изглеждащ политик, а не някакъв псевдо пожарникар-полицай-мутра-охранител. Протестират в опити да върнат на власт една партия, която за 3,5 години успя да разори държавата, да постанови полицейски произвол съизмерим само с Гестапо и КГБ, да убие бизнеса и изгони чуждите инвестиции, да генерира невъобразима безработица и инфлация, да съсипе българското образование, здравеопазване и енергетика. Протестирайте, излизайте по улиците, за да ви видим и запомним ПРЕДАТЕЛИ
Сватбата на варненец и нюйоркчанин се превърна в едно от най-бляскавите светски събития
2013-05-29 09:24:12
Коментар: Любов, любов, колко да е любов? И то ,хубаво е да се вземат хората когато се обичат, ама не съвсем. Явно тези коментирали, които не виждат нищо фрапиращо в тази статия не виждат и нищо фрапиращо и в порнографията по телевизията и киното. Приемат за нормални деградационните отношения в обществото, струва им се нормално да се хранят с отровена храна и децата им да дишат "чист" въздух от ауспуха на някой автобус. Явно кликата на добре промитите, по хамерикански тертип, мозъци е достойно представена и в милото ни БГ. Поздрави за всички тях от тези, които все пак смятат, че в природата рядко се среща да се "вземат" два лъва.
Германия и Великобритания се обединяват срещу имигрантите от Румъния и България
2013-04-25 09:34:34
Коментар: Тогава да вземем да тълкуваме и ограниченията за субсидиране на различните отрасли на икономиката ни и политиката на България по внос и мита също така "безусловно". Тогава да видим как и на кого ще си продават боклуците. Ние да не сме контейнер за отпадъци. Един референдум, излизане на България от Евро съюза и гаранция давам, че до три години ще сме задминали чехите, унгарците и португалците.
Паякът не смогва да вдига автомобили в Морската градина във Варна
2013-04-25 09:27:06
Коментар: Интересно как всички "забравят" удобно за алтернативата скоби. Ако на този паяк дето вдига колите се монтира едно ремарке пълно със скоби общината няма да смогва да си харчи парите от глоби. А относно достъпа до морската градина той много културно може да става с електрически влакчета, както в Златни например. Така срещу символична сума гражданите ще могат да си обикалят където им е кеф.

«123456789»

VIP
Търг с явно наддаване за плаж в Св. Св. Константин и Елена
Свети Свети Константин и Елена холдинг АД обявява търг с явно наддаване за избор на подизпълнител по обособени позиции на морски плаж „Св. Св. Константин и Елена – Юг“, гр. Варна, к.к. „Св. Св. Константин...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook