Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на izzo17

«123456789»

Гръцки медии: Борисов ще наложи данък на българите, посещаващи страната
2015-03-20 14:37:18
Коментар: В международната политика и интернационални корпоративни интереси понякога се получава така, че когато Меркел вдигне заплашително пръст и а-ха да каже нещо и изведнъж думите й сами излизат от устата на Бойко
Мнима самоубийца вдигна на крак варненската полиция
2015-02-25 09:22:27
Коментар: Удивително е умението на държавата и нейните органи да вменяват чувство на вина у гражданите. Особено много това си личи когато става въпрос за изконни права и облаги, които гражданите на републиката трябва да могат да използват безпрепятствено. Мнения като това на petrova доказват до какви висоти е достигнала обществената манипулация. Мостът като такъв представлява връзка между два квартала и едно от най-интересните места откъм морска и градска панорама. Мостът спокойно може да се обезопаси с мрежи и прегради (за справка Айфеловата кула, или и там трябва да ги глобяват, че се разхождат), пътните платна да се изолират чрез PVC платна (за справка немските аутобани) и да се превърне в една не лоша атракция за града. Е, разбира се, винаги е по-лесно да пратим ченгетата... и глоби, глоби, глоби
САЙТЕЛ България разкрива нови работни места и търси служители от Добрич, Шумен и Варна
2015-02-05 09:24:17
Коментар: Явно е, че подобни хора, които коментират като секироподобния, заслужават напълно телефонното кресло. За останалите картината не е никак добра. Държавата обучава и тренира един човек висшист около 16-20 докато го приведе в кондиция да печели от него. Инвестиране в човешки ресурс се казва това. И нещеш ли идва някаква компания и предлага какво: работа за телефонисти. Ама не какви да е. Млади, енергични, образовани, с поне два свободно говорими западни езика, с перфектна компютърна грамотност, с желание за оувъртайм, готовност да се работи и събота и неделя . Всичко на което един човек над 30 години, особено семеен, не отговаря. А сега деца кажете, това как трябва да ни радва? Вместо държавата да поощрява чужди инвеститори във високо технологичния сектор, да развива медицината, иновациите, да се възползва от младите и кадърни хора, тя се навежда и целува ръка(или там каквото се сетите) на телефонисти. Малко по-встрани от темата само да вметна, че преди, а може би и все още, в Морското се сключваха договори за работа. Поне 10 години след завършване на образованието да се работи за България. И все още никой не е изпищял от липса на моряци. А лекари в родината не останаха. Ама така ще е щом се радваме на телефонисти.
Русия спря "Южен поток" заради България
2014-12-03 09:21:59
Коментар: Един ден мравката се качила върху слона и решила да го ..... Не щеш ли в този момент паднал един кокосов орех и убил слона. Мравката тежко въздъхнала: "Ето това е: за едно е%§*не цял живот гроб копаеш!" Цялата ни работа е такава. Само дето ние сме по-малки и от мравката на фона на останалите коментирани държави. И никой не го е грижа за смръдливия, беден и по селски примитивен български потребител и пазар. Българина е толкова беден, че не подлежи на каквито и да било съвременни икономически манипулации и поради тази причина интереса тук е минимален. С тръба или без тръба, когато доходите са нормални и икономиката работи, ние газа ще си го получаваме на приемливи цени. А за да работи трябва да се потрудим ние. Защото големите батковци никога няма да отидат да си играят в пясъчника с дечицата от детската ясла. И ако някой все още продължава да си мисли, че да правиш бизнес с руснаци е добре, или е луд, или никога не е виждал руснак в действие. "Стани да седна (ако станеш доброволно ще те боли по-малко)" е основния бизнес девиз на руската икономическа школа. И освен това исторически погледнато Русия винаги е била на опашката. Някак си ми приличат на селяни, които докато драпат да измислят нещо умно, в града вече са произвели 500. И после селяните като едни първенюта си харчат спестените парички в големия и модерен град. Нейсе, гражданите винаги ще търпят селяните (от там идва вкусното свинско), но никога няма да ги уважават и при всяка възможност ще им набиват тъпите чутури и "марш да копаш".
Полицаите готвят протести срещу решението за отпадане на по-ранното им пенсиониране
2014-09-28 13:54:47
Коментар: За всички милиционери, шапкари и държавни служители, които не се чувстват хрантутници, да ги попитам: Вие като извикате у вас водопроводчик и той след ремонта не само не Ви оправи теча от мивката, ами Ви повреди и тоалетната, с какви чувства и колко ще му платите? Вашите заплати излизат от нашия джоб. Когато ми разбият апартамента два пъти, глобят ме n-брой пъти храсталашки катаджии, платя си n-брой пъти здравните изследвяния и ме одруса администрацията аз вече не мога да Ви вярвам, че сте ми полезни и нужни. Ако се налага ще я затворим тая държава. Защото вместо да протестират срещу безотоговрността и своеволията на политическата мафия полиция/лекари/учители/администрация гледа да си спаси собствения г*з и продължи да смуче от и без това умрелия народ.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.2 + 3.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook