Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на izzo17

«123456789»

Варненски ученици разбиха конкуренцията в Харвард
2014-02-26 09:55:49
Коментар: „Америка за България” ?!?!?!? Нали се сещате, че безплатно сирене има само в капана за мишки. Тези състезания приличат на някое селско АгроЕкспо, където всеки си показва малките розови прасета и си хвали стоката. Лошото е , че ние продаваме най-качественото, което имаме и то за без пари. И най-накрая сами си ръкопляскаме и се радваме (като селски идиоти). Да се живи и здрави децата, БРАВО, умни са и дано да показват още по-големи успехи. Но все пак хубаво би било някой да им обясни внимателно от къде са тръгнали и къде отиват, че "пази Боже сляпо да прогледа"...
Всеки варненец с кола
2014-02-21 16:14:20
Коментар: Явно никой в Община Варна не иска да проумее, че паркинг освен парче асфалт по улицата може да представлява и подземно и надземно съоръжение на няколко нива. Подобно съоръжение може да бъде изградено в училищни дворове, общински парцели, под пазар Чаталджа, под Битака и на много други места. Освен чисто държавна или общинска инициативата, собствеността и стопанисването на подобни съоръжения може да бъде "публично-държавна", т.е. държавата/общината с парцел, а изпълнението и поддръжката частни. Това за информация се учи първа година икономика или последна в средното (или веднага бие на очи в развитите страни на запад), явно експертите в Общината не са го докарали до този образователен ценз. Така, че въпросните пари от сега е ясно, че ще изчезнат безвъзвратно. Ясно е, че са нагли и крадливи, но поне малко от малко да спазват благоприличие и да не вдигат шум по въпроса. Обидно е да ни смятат за съвсем малоумни.
Тормозът почна: Всеки отишъл в София на протест – на разпит
2013-08-02 08:08:00
Коментар: Много правилно са постъпили полицаите. И който си мисли, че това е полицейщина, терор и т.н. явно никога не си е подавал носа от смръдливата си землянка на село. Ако някой смята, че подобни прояви се толерират на "Запад" жестоко се лъже. Подобно поведение в САЩ вероятно веднага ще се изтълкува като подривна антиправителствена дейност, в Германия като нарушаване на обществения ред, в Англия като бунтове и т.н. При всички случаи се намесва полицията и въдворява ред. А ситуацията в Турция и Русия...там не мога просто да коментирам. Тука в БГ си е слободия и разюзданя лигавщина. Аз също недолюбвам българската политика и съм склонен да изпратя всички депутати на почивка в Белене, НО каква е алтернативата. Кой да дойде, как ще се оправим, за колко време, кой ще работи и какво? Само с видиотени скандирания "оставка" и "долууууу" не става работата, още повече пък трябва 1000-2000 платени клакьори да се считат за представителна извадка на Българския народ. Затова: призовки, разпити, обяснения и който има енергия вместо да протестира да вземе една мотичка и да попрекопае градинките( така ще е най-полезен).
Кола и мотор изгоряха след катастрофа в района на картинг пистата до Виница
2013-07-20 23:26:42
Коментар: мотора, както се вижда и на снимката идва от Варна, на заден план се вижда и другия мотор. аз като минавах от там тъкмо я поливаха пожарникарите с вода, а другия бсолютно невинен и разминал се на косъм с катастрофата моторист се караше нещо на ченгетата.
Кола и мотор изгоряха след катастрофа в района на картинг пистата до Виница
2013-07-20 23:10:10
Коментар: За информация: колата беше почти цялата в лентата по посока Варна, т.е. жената най-вероятно е сякла пътя по посока града. Тъй като всеки божи ден минавам от там смея да твърдя, че действието "не е спряла на знак Стоп" е невъзможно, защото колите излизат от паркинга с почти нулева скорост. Лентите в посока Кичево са две, видимостта в посока Варна е около 150-200 метра. Всеки може да отиде да види, да се убеди и да отправи благопожелания за така трагично пострадалия и абсолютно без капка вина моторист. Който явно се е движел с разрешена скорост, видял е колата, имал е време да спре, но решил да се блъсне в нея. А жената явно е някакъв вид варненско камикадзе. Иначе на всички им пожелавам скорошно възстановяване и по-спокойно зад волана и по-малко шум вечер. Все пак живеем в града, а не на самолетната писта.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.2 + 1.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook