Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Call_me_Master

«2345678910»

Жестока катастрофа на спирка Акациите във Варна
2013-10-24 20:21:48
Коментар: Глей ги тия ще се изпотрепят! Докато разните му там " несъобразителни " и " невнимателни " водачи не се бият публично както е в арабските държави, все такива новини ще се четат! Чукайте на дърво да няма ваш близък в бъдещ подобен инцидент заради заспал и тъп шофьор!
Садисти простреляха котка във Варна
2013-10-15 22:32:32
Коментар: Или; Бездомни кучета във Варна отвръщат на удара, нападайки хора! То тези садисти с отровата няма как да се нарекат хора... така че някой от тях да умре от раните си, ще е най-добре за всички. Ало, по белите държави за насилие над животни се лежи в затвор и се плащат луди пари!
Продължават да тровят улични животни във Варна
2013-10-15 22:07:50
Коментар: Димитрова, как според теб? Едва ли са ги прибрали всички в кучкарник и се грижат за тях, хранейки ги и обезпаразитявайки ги редовно. Заради разглезената ти щерка животинките заплащат с живота си!
Продължават да тровят улични животни във Варна
2013-10-15 20:48:30
Коментар: От Морето.нет да предоставят IP адресите на хората, гласували за тази новина с ръчичка нагоре и предвид съпричастността (подкрепата) към този крайно садистичен метод, нека децата им, а и те самите изпият по чаша антифриз! Нямаме място за такива в обществото. Сега убивате крайно беззащитни животинки, които едвам преживяват. Въдят се, да..., но вие няма ли да се навъдите, ако не ползвате контрацептиви? Спрете се докато е време, защото нищо добро не ви чака. Онзи горе гледа и съди на всеки според заслугите!
Защитниците във Варна на протест срещу глобите за хранене на животните
2013-10-12 19:58:32
Коментар: Нека някой пендел от общината дойде да ме глоби, че ми останало малко от вчерашната манджа и съм я оставил до казана, за да се нахранят кучета и котки! Цялата ни община е пълна подигравка с гражданите, които я издържат, идиотите опрели до съвестните данъкоплатци, милостиви да нахранят изстрадало животинче! Ако глобите още някоя бедна женица пенсионерка, едно евро да не видите от европейските пари! Мамито ви загубено..

«2345678910»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook