Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Call_me_Master

«5678910111213»

ГЕРБ води във Варненска област при около 78 % обработени протоколи
2013-05-13 13:02:56
Коментар: Силно разочарован съм от преминалите избори. Доказателство че народът е тъпо говедо, водено от говедаря си - Бойко Борисов. Примиряваме се и отиваме на заколение. Самият той бе казал преди време, че народът трябва да се държи изкъсо, за да слуша. Нямам думи... Отново порция от същата безработица, нарцисизъм, наглост, корупция, пошлост, недосегаемост... Списъкът няма край! Как може да има хора, които да гласуват за видни престъпници. Предпочитам Волен Сидеров, макар че не гласувах за него. Снощи в изказването си говори най-правилно от всички. Говори за това какво трябва и как да се направи, за да излезем от блатото, докато БСП и ДПС говореха само за компромати и колко са лоши другите (както обикновено говори и Б.Б.)... Трябват действия, не оправдания. Оправдават се само малките деца. Зрелите хора се хващат и действат. За пореден път станахме за смях пред света. Махаме тиранина си след революция и отново го възкачваме на власт, за да ни коли и беси... сигурно и отмъщение ще има. Със здраве! Дано да бъдете здрави (да не ви се наложи да влезете в болница, защото там ще ви убият), за да изживеете всичко, което ви предложи " новото упраление ".
Битката за Варна като тест за българската демокрация
2013-05-11 11:00:02
Коментар: Питър, ти болен ли си? Колко още СРС-та трябва да извадят? Такива мафиоти не ми ги хвали. Имам съвест и няма да усилия властта на мафиотите законно да ни ограбват и да се подиграват най-нагло с нас!
Борисов: Готов съм да ида в опозиция
2013-05-10 23:46:11
Коментар: В затвора пак ще е на държавни разноски! Да го пратим в някоя уранова мина, да носи поне някакъв принос за обществото. Всяка вечер му гледахме тъпизмите по телевизията. Само мазохисти и умопомрачени биха си поръчали от същото! Предизборните им обещания през 2009 г. са тотално погазени и поругани. Сега тръгнал този мафиот да обещава работа, доходи и високи пенсии... Няма да говоря повече, че нищо хубаво не може да се каже за тях. Построил магистрали с 80 % европейски пари, при това със съмнително качество на изработка и като нищо завишени цени... после ми се тупа в гърдите и вика - Булгар! Булгар!
Битката за Варна като тест за българската демокрация
2013-05-10 23:35:19
Коментар: Очертава се пак да ходим на протести... В действителност се оказва че пак същите партии ще ни управляват, като единствената разлика ще е в броя депутатски места. Нямат нито морал, нито срам... Като нищо ГЕРБ могат да търсят отмъщение. Във Варна нямат работа. Тъжно ми е за малоумниците, които гласуват за тях... не че някой дава право на избор. Както дадоха пример, като отидете в магазин, за детето си най-малко развалената храна ли ще изберете или пък тази с най-лъскава опаковка? По време на протестите имаше много хубави идеи за промяна, но на тези които дърпат конците в държавата не им изнася и резултатът е - отново същите ще ни тъпчат и унижават! Гласувайте по съвест и носете моралната си отговорност... После не се оправдавайте.
Искат санкции за майки, изоставили децата си
2013-05-10 21:14:48
Коментар: Живеем в модерни времена. Жената решава кога да има дете. Това ни отличава от животните.

«5678910111213»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.1 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook