Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Call_me_Master

«123456789»

Миниматури за 4-годишните от септември
2014-02-19 02:32:57
Коментар: Това решение официално е опровергано. Явно поредният медиен фарс за висок рейтинг. Успокойте децата си, че имат време да се подготвят за официалните матури, но да не чакат последния момент! Като станат на 5 години да подхващат таблицата за умножение, защото на 7 години ще имат да решават квадратни уравнения, а на 9 вече трябва да се справят умело с интеграли от трета степен!
Божидар Димитров: В 1396 година турците не са дошли като чуждестранни инвеститори
2014-02-16 15:10:05
Коментар: Много нагли тия! Мамито им проклето! Джамия да не видят дано! А ние ако търсим обезщетение за стотиците изгорени църкви, манастири, духовници, книжнина, насилственото ислямилизиране - режат ти главата или те набиват на кол, изгарят те, отвеждат ти децата и ги правят еничари, ако не приемеш чуждата вяра. Това е геноцид над мирен християнски народ! така че тези.... терористи, нека се осъзнаят най-сетне и да се скрият в кучи гъз, където наистина им е мястото и никога да не смеят да се покажат! България не е за продан, нито за раздаване, нито някой да си вземе от нея каквото му е кеф. Джамии тук няма да има! Това че са клали и палили не им дава никакво основание да очакват нещо добро от нас. Предците им създадоха незапълнима пропаст между нас... и може би така ще остане, докато не умре и последният, който помни! Никакви джамии !!!
Гледането на телевизия повече от три часа забавя развитието на децата
2014-02-16 10:15:21
Коментар: Да им пускат Дискавъри, Хистори и Джиографик! От гледане на българска телевизия с досадните им, идиотски реклами със силен звук, който ти прекъсва сладката дрямка няма как да не се отрази и при възрастен за един час гледане. Искам обезщетение от 100 милиона лева за всяка една усилена реклама, на която стана свидетел! Ще осъдя всички идиотски телевизии в тази държава ако трябва, защото са на път и мен да ме превърнат в идиот с безинтересното си съдържание! Спирам телевизията, да живее интернета!
Корман Исмаилов: Агитирал съм на турски език
2014-02-15 17:57:15
Коментар: Скоро даваха репортаж за деца, които вървят пеш с километри, за да отидат до училище. Вървят в дъжд, сняг и вятър, понякога и по тъмно, за да отидат на училище. Имат желание да се образоват. Така че останалите само си търсят оправдание!
Историята отпадна от програмата за 11 и 12 клас
2014-02-15 15:27:54
Коментар: Истината е, че българското образование ще продължи да затъва. Неграмотността ще е ежедневие. Класовете от 1-ви до 12-ти са основополагащи и изграждащи личността на човека. Аз кандидатствах с математика при условие, че я учихме до 11-ти клас в техническа гимназия, където не се набляга на нея знам какво ми беше! Представям си сега да се учи история до 10-ти и да кандидатстваш в университет. Трябва да изсипеш 2 торби пари за уроци, да си накупиш килограми учебници и сам да се готвиш, заради нечия ПРОСТОТИЯ. Интересно ми е какво ще кажат после? Ако кажат, че учителите по история са твърде много и трябва да се съкратят, ръчичките ще отрежа на този, който е гласувал този престъпен закон!

«123456789»

VIP
ЛЕГО Онлайн Магазин - Igra4kiBG.com
Купи LEGO конструктори пълна колекция серия 2024 година, плюс отстъпки с -33% на всички серии: CITY, Duplo, Friends, Creator, Avatar, STAR WARS, Technic, Ninjago, Harry Potter, Minecraft, Super Mario,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 1.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook