Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на vamide

«123456»

Две нови камери ще дебнат шофьорите във Варна
2012-11-01 13:19:14
Коментар: Добре ще поставят,ама каква полза от това?Варна от най-чистия и подреден град,вече заприлича на селски глупак.Не ми се говори и пише за пътища,за услуги,за здравеопазване,за промишленост,за чистота.за....още всичко каквото се сетите.Не ни е виновен Кирето или Ицето или който и да е друг... Виновни сме самите Ние че ги търпим и им даваме власт и безграничност в ръцете.Виновни сме че търпим ТИМ/или както там се наименовават вече/. В ДЕНЯ НА БУДИТЕЛИТЕ, ВЕЧЕ Е ВРЕМЕ ДА СЕ СЪБУДИМ ОТ ЛЕТАРГИЯТА.
40 години от влизането в експлоатация на първия ни контейнеровоз
2012-05-04 21:29:44
Коментар: паяче я си плети паяжината на друго място! Да не би в Корея да гъмжи от руда или в Италия или в Япония или в Полша или в Румъния.Това не ти е Кремиковци.Виж завода в Румъния че ти е по-близо,тез които го купиха първо искаха нашия, ама Костов не го даде щот явно не му дадоха нужната комисионна.Политиката ние такава да разсипем всичко, а после да ревем че някой ни е крив.
Марин Нешков: Решението за преместване на Сектор "Туризъм" в Пловдив е безумно
2012-04-30 17:59:58
Коментар: Нов бардак със стари курви,нищо по различно
40 години от влизането в експлоатация на първия ни контейнеровоз
2012-04-30 17:38:20
Коментар: Ех спомени,спомени!!! ВСИЧКО свързано с Българското корабостроене и корабоплаване остана в далечното минало.Трябва с наведени глави да благодарим на СДС с Ив.Костов начело и на БСП с Г.Първанов и С.Станишев начело, които бяха радетелите и организаторите на поголовното унищожение на Българското морячество.Ще бъдем свидетели на още спомени и ГЕРБ с Б.Борисов ще ни помогнат за тях. ЧЕСТИТ 1-ви МАЙ и още нови останали в далечното минало гордости!
50лв глоба за неправилно пресичане
2012-04-26 17:52:06
Коментар: Всичко би било много хубаво,обаче: -направете маркировките ясни,видими от разстояние,повдигнати от основната настилка -след това научете Българина на етика и от страна на водача и от страна на пешеходаца -и не напоследно място законите да бъдат равни за всички,ама буква по буква. -не е виновна скоростта или бирата , виновни сме всички НИЕ

«123456»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook