Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на vamide

«123456»

Строят нов шоурум за автомобили до варненското Летище
2017-01-26 18:11:28
Коментар: Много интересен репортаж, само дето забравили да пишат "кой" го строи. то супер сикрет щот няма да се знаят и да се обявят комисионните, пък после търси кой , кога , защо и т.н. са разрешили. Време да минава че да има давност с/у закона.
Къде КАТ-Варна ще следи днес - 16 май за превишена скорост
2015-05-16 08:39:13
Коментар: Докога? Каква е целта на такова следене? В целия град хаос и нарушения, а те стоят и дебнат, какво? Кога най-после ще има адекватни действия от страна на така наречената полиция - Задълженията на полицаите са да осигуряват обществения ред и безопасността на хората, да залавят престъпници, да контролират и санкционират пътни произшествия, да оказват първа помощ при злополуки и природни бедствия и да охраняват важни личности.
Коментари по темата: 3       Други потребители коментирали темата: 2
Гуцанов почерпи варненци с рибена чорба
2014-12-07 09:37:40
Коментар: Това платена реклама ли е или самопредлагане?
Бареков: ББЦ и аз гарантираме промяна във Варна
2014-09-10 13:11:43
Коментар: Лъжата се приема за истина, докато се докаже истината за лъжата. Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина. При толкова много пътеводни знаци, правилният път е този, който сочат паричните знаци. Неограничени възможности имат само хората с ограничено мислене. Смачкаш ли главата на змията в пазвата си — извади и таралежа от гащите си.
Български морски флот купува четири нови “зелени” кораба
2014-08-21 11:32:36
Коментар: Може би все още помните датата 08.08.2008, щастливото число на подарената приватизация на БМФ Фирма "KG Maritime" /разбирай секретния код - Кирил и Георги моряците/ получи в дар от Първанов и Станишев най - работещото и доходоносно предприятие. Още на момента "великия" корабособственик Кирето Домуса започна унищожението на подаръка за собственото си облагодетелстване. Изчезнаха всички статии и материали възхваляващи и обясняващи за сделката на века, и как той новия богопомазан ще се грижи и поддържа флота и неговото развитие. Сега ако четете и гледате внимателно ще видите че БМФ няма кораби, а наема, че те от над 100 сега са 0 само някакви каласерки са останали техни, всичко е на друг и утре кой ял, кой пил ама Кирето се уредил.

«123456»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook