Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на vamide

«123456»

Нова такса вдига още цената на тока
2014-07-14 11:13:39
Коментар: Капка по капка – Вир Вир по вир – Язовир Язовир по язовир – ТЕЦ ТЕЦ по ТЕЦ – лампа в гъзец. Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение. Честито ти робски народе !
Специализирана полицейска акция по метода на широкообхватния контрол се извършва във Варна
2014-04-11 07:38:16
Коментар: метода на “широкообхватния контрол” - апаши и рекетьори. Вместо да правят засади, да се поразходят по улиците, където ако наистина родната полиция ни пази ще намери достатъчно истински нарушители които подлежат на санкции. Да, ама не им отърва.
Руско преселение в морските курорти
2014-04-11 07:24:37
Коментар: Инвазия, обаче заради алчността ще се усетим, но ще бъде късно.
Онкоболницата във Варна купува защитни облекла с европейски средства
2013-10-28 14:43:19
Коментар: Остава да спрат да сътворяват интриги и клевети срещу управителя на болницата. Знам че е почти невъзможно, но при добро желание на областната управа и това може да се постигне. Предполагам че всички на които се е наложило лечение в тази болница, са си направили сравнението м/у нея и Бастилията"Св.Марина"където се наливат пари, а лечение и обгрижване не са съвместими. Ако се преустанови похода за унищожение на СБАЛОЗ"Д-р М.Марков" във Варна ще имаме една от най-добрите ако ли не и най-добрата онкоболница в България.
Клисарова уволнява виновните за гафа с Ботев
2013-06-21 12:54:29
Коментар: Министър Клисарова отбеляза, че объркването е станало заради проект, разработван по време на управлението на ГЕРБ, който е качен на сайта на министерството. Не съм герберист,не съм бесепист,не съм депесист,не съм атакист,не съм цветен лист и Никога няма да бъда! Но не съм и Лумпен за да продължавам да им вярвам! О, мой боже, правий боже! не ти, който си помазал царе, папи, патриарси, не ти, който учиш робът да търпи и да се моли не ти, боже на лъжците, на безчестните тирани A Tи, що си в Mене, боже - Mен в Сърцето и в Душата... Не ВИ ли втръсна всеки ден да сте свидетели на лъжи,омерзяване,подигравка,унижение,незачитане? Дори в така наречения Трети свят управляващите не си позволяват такава Наглост,Безхаберие,Манипулации,Гадости!

«123456»

VIP
Курс за Машинист на Подвижни работни площадки
Център за професионално обучение към ЕТ "Виктория-Петранка Митрева" организира обучение за Машинисти на Подвижни работни площадки. Продължителност 66 уч.ч.. Обучението се провежда съгласно НАРЕДБА...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.0 + 1.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook