Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на pecata

«5678910111213»

Костадинов: Във Варна има водна криза, нивата на язовири Цонево и Камчия падат
2020-01-04 02:28:07
Коментар: Аз ли нещо бъркам, но не падат ли нивата всяка година по това време и не са ли най-високи края на пролетта/ началото на лятото ?
Започва разследване, капитанът на кораба "Стара планина" ще проучи какво се е случило
2020-01-04 01:54:34
Коментар: Не мисля, че има чак толкова болни мозъци. Първоначално бях сигурен, че причината да са на палубата е аварийна ситуация, защото и старпома е бил там и той е единия от загиналите. Реакцията на параходството и тишината от тяхна страна ме разубедиха. Досега трябваше да кажат имахме еди какъв си проблем, имаше опасност от ……. и са предприети необходимите действия. Подобно официално изявление не съм чул от тях.
Започва разследване, капитанът на кораба "Стара планина" ще проучи какво се е случило
2020-01-04 01:14:19
Коментар: От какво съдиш, че водя собствено разледване ? В момента наистина се разглежда възможността разследвашите да се качат на Гибралтал. Първия ми коментар си е съвсем на място и не знам ти какво толкова не можеш да разбереш. В толкова лошо време на палубата се излиза само в аварийна ситуация. При всяка една подобна ситуация се следват процедурите СМС-а на компнаията и няма как капитанът да не знае какво става. Ако наистина е съществувала аварийна ситуация, налaгаща екипажа да поеме толкова голям риск, досега щеше да има изявление от компанията. Вместо това се казва, че капитана ще “проучи” както точно са правели моряците на палубата.
Започва разследване, капитанът на кораба "Стара планина" ще проучи какво се е случило
2020-01-03 21:43:56
Коментар: Аз много добре знам кой какво прави на кораба. Това което пише капитана в момента никой не го взема за чиста монета. Ще се качат разледващи още на Гибралтар и от там нататък се почва данданията. Самия факт, че капитанът не е съвсем наясно какво точно са правели моряците на палубата е показателен, че не става въпрос за нещо аварийно.
Издирват двама български моряци в Норвежко море
2020-01-03 21:41:00
Коментар: Аз картата съм си я проверил и те са все още на м......а на север и въобще не може да се направи заключемние от къде ще минат. Но мога да ти гарантирам, че чартьора въобще не го ебе какво гоеиво е бункеровано и със сигурност няма да се плаща по-дългия път, да не говорим, че заради лошото време и скоростта се забавя. Ако някой на мен се пробва да ми направи този номер такива клеймове ще последват, че свят ще им се завие.

«5678910111213»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.3 + 1.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook