Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на pecata

«456789101112»

ВиК- Варна: Големите разлики между главния и личните водомери се дължат и на кражби
2020-01-07 12:52:06
Коментар: Имахме подобен проблем в предишния блок, където живеехме. Един крив “дядо” откзваше да си плаща водата. За съжеление, закона за етажната собственост дава прекалено малко права на домсъвета и решение няма. ВиК не ги е…е защото те се водят собственици на системата до главния водомер. От там нататък проблема за съжалние си е наш . Добре че синът му излезе човек и успяхме да се справим. За кладенците се иска една малка първоначална такса и след това имаш право на 10 кубика на ден безплатно. А 10 кубика на ден са си предостатъчно, какзвам го от почти личен опит. Няма данъци и други подобни глупости. Там проблема е първоначалнаъа инвестиция. Както каза Алекс, никак не е евтино и трудно се избива, особенно ако трябва да копаеш на 10 метра примерно. При нас водата, която е в градината на блока, се води че не е за питейни/битови нужди и цената е доста по-ниска. Колкото до поливането на райграса и градините….. някой май не е наясно с кръговрата на водата в природата :) :) Още повече че тук не се използва за промишлени цели, а за поливане на градини. Смях пълен.
Румен Радев накарал хората да се чувстват нещастни с новогодишната си реч
2020-01-06 07:09:17
Коментар: Аз го пропуснах тази година. Не заради друго, но не мога да изтрая вдървеното му рецитиране. След това четох речта и ако трябва да сме честни точно един абзац беше не на място и малко се преекспонира с въпросната реч. За Караянчева е много прав обаче.
За последното денонощие са станали 64 катастрофи, 14 от тях са тежки
2020-01-06 07:04:26
Коментар: Няма контрол. Шанса да те хванат в нарушение е много малък и хората го знаят. Примерно за цяла варна има 3 мобилни камери за скорост и те веднага се отбелязват в Waze или съответните групи. А и не е само скоростта. Масово не се спазват елементарни правила и резултатите ги виждаме.
Арменците днес празнуват Бъдни вечер
2020-01-05 16:08:18
Коментар: Арменците празнуват рождество на 6-ти Януари Руснаци и Сърби на 7-ми Януари Българи и Гърци на 25-ти декември За останалите не знам и не ми се търси, но по принцип ми се струва тъпо да се празнува Януари. Преди да се приеме Грегорианския календар в Армения, Русия, Сърбия те са празнували Рождество декември месец. Просто църквите им още не са го приели.
Започва разследване, капитанът на кораба "Стара планина" ще проучи какво се е случило
2020-01-04 10:32:18
Коментар: Има разлика от това да не споделяш подробности и абсурдното изявление, че капитана щял да “проучи” Дотук с професионализма.

«456789101112»

VIP
Работа за болногледачки/социални асистентки в Австрия
Работа за социални асистентки със слаби познания по немски език за придружаване и гледане на възрастни и болни хора в Австрия. Предлагаме: дългосрочни договори с добро заплащане, пенсионно и здравно осигуряване,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook