Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на pecata

«123456789»

Вижте новите по-високи глоби на КАТ
2020-01-09 11:49:38
Коментар: Знаех. че ще кажеш това за картите :) Да си чувала за електронни карти( не физически), които са вързани към банкова сметка и за тях таксата е 0 лева ? С такава карта без проблеми плащаш всичко в НАП, а също и въпросните елктронни фишове. За пореден път се убедих, че масово нямаме елементарна финансова култура. Както винаги при теб всичко е чух, така ми казаха ама реално нищо. Като твърдиш нещо бъди готова да го докажеш. Твоя “познат” баш си е карал тогава ама се прави на светица. Ти сериозно ли си въобразаваш, че скоростта се засича като се правят две сники и се гледа време и изминато разстояние ;) :) :) Пълна липса на техническа грамотност. Ако беше така предстаям си като застанат на левски колко десетки хиляди снимки трябваше да правят :) :) : )
Вижте новите по-високи глоби на КАТ
2020-01-09 11:37:17
Коментар: И сега се приемат видеорегистратори и снимки. Процедурата е тъпа обаче. Подавал съм сигнали. Няколко пъти за неправилно паркиране и един път за минаване на червено. За скорост няма как да подадеш. Там има доста технически изисквания. Най лесно става с платформата “Гражданите” После ти се обаждат от КАТ, отиваш описваш ситуацията и се разписваш. Това ходене до КАТ отнема доста време, което хората нямат. И реално е абсолютно излишно. Просто казваш къде и какво е станало, а това се вижда от снимката/видеклипа.
Вижте новите по-високи глоби на КАТ
2020-01-09 10:59:06
Коментар: Я ми пикажи къде точно в закона пише, че трябва да има ДВЕ снимки, след като си толкова добре запозната. Дай линк да го прочетем всички.
Вижте новите по-високи глоби на КАТ
2020-01-09 10:58:03
Коментар: Забелязвам една тенденция. Все на теб и на твои познати се случва нещо безобразно. Ако има нещо лошо, то на теб ще се случаи. Да знаеш не е случайно. Ето един прост пример. Защо по дяволите се редиш на опашка в банка да си платиш глобите. Както ти казах това става на място с карта. Или дори от вас. Аз лично си ги платих от вкъщи. Таксата ми беше точно НУЛА стотинки. Ама то трябва и малко мисъл тука.
Вижте новите по-високи глоби на КАТ
2020-01-09 10:50:23
Коментар: Това с двете снимки си е тотална твоя измислица. Никъде закона няма такова изискване, а не виждам логика. Също както това със документите. Или ЛЪЖЕШ или НЕ СИ ЗАПОЗНАТА С ПРОЦЕДУРАТА. Хайде малко ще те образовам, че имаш мнооого голяма нужда. На гишетата на КАТ както на общински/държавни служби не се връчват фишове. Връчва се УВЕДОМЛЕНИЯ че имаш фиш. Два пъти са ми връчвали такова уведомление. Един път в паспортна и един път в КАТ при подновяване на книжката. И двата пъти си пуснах документите без проблем. А и няма логика да имам проблеми защото докато не ти връчат фиша ти НЯМАШ задължения и те не знаят за какво е точно този фиш и за каква сума е. След като си получиш Уведомлението отиваш в специалния отдел на КАТ, който се заминава с това. Във Варна е като влзеш в ляво(точно обратаната посока на гишетата) и тогава ти издават фиш и от тогава ти тече срока от 14 дни ако искаш да ползваш отстъпка. Едва тогава сумата влиза в системата. Може да се плати на място с карта, по електронен път или вече на гише в КАТ. И за твое сведение от години никой не праща снимки, даже когато ти връчат фиша не ти покзават снимка. Снимка се покзава единствено и само ако искаш да оспорваш и смяташ да ползваш адвокат, че то фруг начин няма.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook