Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Jullian

«123456789»

Римски терми "молят" доброволци за изчистване джунглата около музея
2014-08-02 09:59:22
Коментар: до Stewart Уви, такава е практиката - и на Морето НЕТ и на варненската рубрка в ДИР БГ. Съобщават за нещо или в момента на започването му или даже след като е свършило. Всяка година има по няколко безплатни здравни кампании - за изследване на костна плътност, сърдечно-съдови заболявания, превенции на ракови заболявания и пр. Чудесни са и за добро са направени, но когато прочетеш публикуваното в 11 или 13 часа "Днес от 8 до 12 часа се провежда..." той случаят се е утекъл и нямаш възможност да го посетиш. Искам да апелирам към журналистите и модераторите да поработят над въпроса (това става с връзки, контакти и експедитивност) и всякакви инициативи - били като тая за помощ, било здравни инициативи да бъдат оповестявани дни преди това, за да може човек ако иска да участва да знае и да се включи. В това отношение селската радиоредба където живеех преди 30-40 години нямаше грешка. Важните съобщения се предаваха в определени часове на деня няколко пъти, хората знаеха кога и си прислушваха радиоуредбите а да са информирани.
Римски терми "молят" доброволци за изчистване джунглата около музея
2014-08-02 08:27:55
Коментар: Хубаво е да помогем и с радост бих се включил, но защо когато има "нощ на музеите" от музеите, които са към министерството на културата, във Варна пускат посетители безплатно единствено в римските терми? Парк-музеят Владислав. Варненчик и военно-историческият музей са на военното министерство. Бих апелирал към управата на музеите като събира доброволци да им издаде цоброволчески карти и срещу участие в подобни разчиствания, а защо не и разкопки организирани от музеите да имат право на по 1-2 безплатни посещения на музей годишно. или направо подобни обвързани дейности да бъдат организирани в кръжок към "музейно дело" където зимно време да се четат лекции от музейно работници в които да се подготвят кръжочниците за предстояща дейност, а лятото да се работи по дейността - разчиствания, разкопки, пък ако щете и да боядисаме оградите на музеите... Вярвам че за това биха се намерили много ентусиасти
Борисов предложи Калин Христов за шеф на БНБ
2014-07-25 14:49:09
Коментар: Първо - в какво качество ББ предлага когото и да било за каквото и да било, като той е отиващ си депутат. От нам насетне - "Ни съ знай" Второ - каква работа имат политици да определят управители на финансови институции? Какво му разбора на него главата от тая работа?
Борисов пожела да е премиер
2014-07-24 21:32:19
Коментар: Имало си беше хас да не иска да е премиер! Че той нали за това цяла година се ръси да организира платени протести ( Само че кой ли даваше парите?) Наизмисляха ги разни "ранобудни", Пърдю се беще домъкнал ни в клин ни в ръкав да ги наставлява... Банкови шашарми прави... само и само да е на власт. Наша работа е дали след нзмекярското му управление и подчертаната идиотщина цяла година ще му позволим пак да ни управлява. до хОди да пасе овце, "...чи овчуто многу се търсело" и далеко от властта Да гласуваме, за да не псуваме!!!
Бежанците не искат да работят, заплатите били много ниски
2014-07-24 09:12:59
Коментар: В ДИР.БГ писаха че в Турция в бежанските лагери престоявали 1-2 седици, докато ги прегледат, хигиенизират и уредят документите, след което ги зачисляват някъде на работа - я в пътното строителство я в селското стопанство. В Турция има държавно земеделие. И Няма "не искам" няма "недей". За такава работа език не им трябва. Осигурява им се според местоработата някакви условияза живот, но се плащят от работата. А ние тука ги издържаме с бюджет 1100 лв на месец. Когато за коледа обмисляха коледни надбавки към пенсиите се оказа, че малко над 50% от нашите пенсионери получават до 251 лв пенсия. Че и на туй отгоре хем грозни, хем нахални - не харесват ква да е работа. Ай сиктир от тука и да не идват повече!

«123456789»

VIP
Нощувка 70лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook