Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Jullian

«5678910111213»

Пазачите помощници на МВР ще носят радиостанции, започват работа от април
2014-03-28 18:23:12
Коментар: Ако работят съвестно и с една радиостанция само пак ще свършат работа - колкото да повикат истински полицаи. В япония полицаите дето са полицаи не носят оръжие, а само комуникации. И ако стане нещо викват подкрепление, а то си ходи с каквото си трябва за случая - я спасителен екип, я антитерористи... От въпросните паачи се очаква да са местни, което означава да познават и района и хората, за разлика от приходящите.
Разкриха кражба на ток в хотел край Варна
2014-03-14 07:46:51
Коментар: Иначе енергоразпределителите и ВиК проявяват учудваща толерантност към кражбите на ток и вода или просто неплащането им в ромските махали и въпроса редовно се коентира обикновено в навечерието на избори. И докато дружествата бяха държавни - обяснения ного - "държавата е лош стопанин", немърливи и неаинтересовани държавни служители, социални елементи и пр, то необяснимо е толерирането им ( вярно, негласно) от страна на частните дружества. А по повод това, друго освен политически договорки не ми идва наум. Странно впечатление прави, че овластените се сменят, а явлението си остава. От цялата работа с въпросните приватизации държавата изпусна приходите от тия дружества, и сега това което не внасят те в бюджета го внасяме ние през данъците си + затруднения за държавен контрол в политиката и ценообразуването на електричеството и водата. Това развързва ръцете на ЕРП-тата за доста безобразия, които неведнъж са коментирани.
Съветник роптае срещу Грамадата и палатката до общината
2014-03-14 07:17:18
Коментар: Види се г-на общински съветник или е плиткоумен и не е проумял за кво идеше реч преди година или е плиткопаметен и е забравил. И в двата случая той не е за поста, който заема в общината. И така: И грамдата и другите протестни действия на Варненци са срещу общинарите и това което правят или не правят. И е крайно време това общинарите да си го сложат в главите . Крайно време беше за година време да се променят толкова много нещав тоя град. И к'во се промени? Общинските съветници си гласуваха по- високи заплати... Освен грамадата останаха още една камара грозотии които други съграждани изброиха по-долу. Изброиха, но не бяха изчерпателни. Има още много неспоменати, но то толкова много неща лесно изреждат ли се? От нищоправенето на общинарите и повдигането на въпроса става ясно, че дотук протестите и саможертвата на Пламен не са постигнали нищо...
Крим се превърна в „ябълката на раздора” между САЩ и Русия
2014-03-02 11:53:06
Коментар: Обама пък кой го чука, че звъни? Нека остави руснаците и другите руснаци да се оправят помежду си. Дълбоко в себе си Украйна остава майка на Русия, населена с Българи и подквасена от Киприян Български. Нито Украйна, нито Русия за Харлеем, или хаваите, че Обама да се бърка там. Като не му стана работата с Иран прз есента и като не му се получи да се намеси на Северна Корея, сега дай да си наврем носа в Русия. По- хубаво да прочете житията на Наполеон и на Хитлер...
Панелките във Варна на края на жизнения си цикъл
2014-03-02 07:43:48
Коментар: Панелките има и хляб у тях – земетресението в Перник го показа, но и нужда да се съсанират. Ето – и държавата подпомага това... НО! Проблема е с такъв крив в простотията си народ как да стане това. Имаме апартамент в един блок с едни криви баби. Не стига че са криви, ами и те не знаят какво искат и за година и половина само домсъвет не можем да изберем въпреки мноеството събрания. Какво остава да се получи консенсус от целия вход, да не говорим че пари трябва да се събират.

«5678910111213»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook