Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Jullian

«123456789»

Павлова: През януари може да сме в ликвидна криза
2014-08-26 15:24:02
Коментар: Тя работата е много зле и без да ни го казва ГЕРБ Отдавна в страната происводствата на каквото и да е са сведени до минимум. За това свидетелстват мощностите за производство на ел. енергия които могат да произведат около 2.5 пъти повече отколкото е потреблението в моента. Освен кьоравата приватизация и разсипия в периода 1997-2009, съществен принос да спре да работи икономиката ни има и ГЕРБ, съсипвайки малкия и средния бизнес. То стига само да се разходиш из града и да видиш колко освободени бизнеспомещения има и никой не ги наема. енденцията се засилва, понеже наборите от 50-те до 80-те години бяха по 120-140 хиляди, а през последните 25 години са 60-65 хиляди. Вдигна се процента висшисти, така че много от завъшилите средно образование не работят, а учат, а на други просто не им се работи. В последните няколко години се раждат 40-тинапроцента българчета, другото са предимно ромчета. А те ако работят предпочитат да не работят в България и естествено не внасят осигуровки в НОИ. Държавата се хвали с усвоените еврофондове, а пропуска факта, че нищо не генерира свежи пари, както и харчовете. Ето последната година - то бежанци ли не бяха, реактори ли не бяха... Преди това - магистрали. Че и НЗОК източиха заради тях. Е не директно заради тях, а за да ги дадат за пенсии, а парите от пенсионното - за асфалт.
Лиляна Павлова: ГЕРБ може да управлява и с друг премиер, а не с Бойко Борисов
2014-08-24 21:55:18
Коментар: А може и да не управлява, а само да гледа отстрани като кибик покрай игрчи на табла и да дава акъл... лалто впрочем през последните година и половина...
Цветанов с тънък намек ЕС и НАТО да подкрепят ГЕРБ
2014-08-22 08:54:46
Коментар: г-на Цветанов къде се мота та не влиза д й=а си лежи присъдата? НАТО и ЕС ще ми вика... НАТО и ЕС кат бяха толкова яки помогнаха ли на страната ни при кризата с нелегалните емигранти? Помогнаха... краставици... Помогнаха ли на наводнените от Аспарухово и Мизия? Помогнаха... трици... Виж да се бъркат обаче във вътрешните работи на страната могат. Както и на Украйна, която не е член ни на ЕС ни на НАТО. Стара селска максима е че кравата е на този,който я храни - тя него слуша, а не на който я дои.
Реставрират крепостните стени в археологическия резерват „Яйлата” по европроект
2014-08-19 07:13:01
Коментар: Ako реставрациите се ръководеха от ГЕРБ и Лилето Павлова, щаха да предвидят саниране и топлоизолация на иначе необитаемата крепост, която и покрив даже няма, само и само да се надуят сумите от евросредствата
Община Варна нямала сключен концесионен договор с Lafka
2014-08-04 20:30:48
Коментар: Лафките на Пеевси в случая са толкова незаконни, колкото и къщите които събарят общинарите в Максуда и Владиславово. Цялото предно лято протестиращите не им роди главите друг въпрос освен КОЙ? А то имаше още мнооооого смислени и основателни въпроси. И никой не попита КОЙ пусна лафките в градовете доминирани от кметове на ГЕРБ, като за целта разчистиха пазарната ниша от дребните търговци, които държха разни будки, платили си бяха съоттветните такси и накрая както си бяха редовнии останаха без работа. А въпросните лафки поне тротоарно право плащат ли? Щото преди години заради английския вход на магазина който държах, в земята на блока в който беше на земята притежавана от блока, но на тротоара, общината мамицата ни разката... Аз и моето семейство сме обявили бойкот на ЛАФКА и не купуваме от техните обекти нищо в знак на несъгласие с това което става.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook