Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Tromto

«123456789»

Започва нов инфраструктурен проект във Варна с мащабите на бул. "Левски"
2020-01-15 18:08:57
Коментар: @ROCKNROLL Криво да седим, право да... броим кварталите: Цар освободител - Победа, Възраждане 1,2,3, Младост 1 и 2, Север Левски - Бриз (и максимално улесняване на връзката със Св. Никола, Траката, Евксиноград и Ален Мак), Чайка, Левски (който е колкото два други квартала), Цветния, Победа, Христо Ботев, Максуда, Иван Рилски
Българин премаза умишлено мотоциклетист в Хага
2019-12-23 16:18:57
Коментар: moreto, mo-o-oretooo... пусти мързел. Ами преведете два-три реда от ad.nl, да стане по-ясна ситуацията! Ето ви резюме: Който желае, да си потърси статията със заглавие "Opgefokte Bulgaar rijdt met zijn Mercedes in op scooterrijder na verkeersruzie: ‘Zijn zwangere vrouw zat naast hem’. Накратко - холандецът със скутера стои и чака на червен светофар. Нашенецът, по някаква причина, не успява да спре и го удря, но без да го събори или нарани. После слиза от колата, оглежда бронята, вижда, че няма последствия и без да каже нищо се прибира обратно. Холандецът е възмутен, че не е получил обяснение, или дори само извинение и слиза от скутера. Като вижда това, наш човек излиза и го посреща със шамар. Следва размяната на крясъци и холандецът чупи стъклото, качва се на скутера и потегля... и т.н. Т.е., агресията е 100% стартирана от българина.
11 починаха, над 300 са в болница от домашно вино от кокосови орехи
2019-12-23 13:35:52
Коментар: "Ламбаног" не е вино, а РАКИЯ, приготвена след преварка (най-добре - двойна) на вино от накиснати кокосови стърготини, наричано във Филипините "тубА" (с ударение на последната сричка). Обикновеният ламбаног е 40-45 градуса, но "истинските мъже" предпочитат двойно преварения - на 80-83 градуса. За да се постигне максималния възможен градус често първака не се изхвърля (въпреки споменатите постоянни предупреждения на властите - виждал съм ги лично във вестници в Лузон) и... белите стават.
Част от касите на дирекция „Местни данъци“ във Варна ще работят извънредно
2019-12-20 10:38:54
Коментар: @xxx - Извънредното е, че ще отварят в 8:30, докато обичайното работно време е от 9:00. Краят на работното време не е променен - пак 17:30.
Допълнителен пътен знак внесе смут сред велосипедистите в Морската градина на Варна
2019-12-06 09:17:22
Коментар: Колко от "възмутените от знака, забраняващ движението на велосипеди" тук са шофьори? Добре - свалете ръцете, извадете си книжките и ги сложете някъде поне за месец, докато отворите ППЗДП, прочетете и запомните, че: Пътен знак Т7 - "Пътно превозно средство, за което не се отнася действието на пътния знак", се поставя под пътните знаци за групи "А", "В" и "Г", за да указва за кои участници в движението НЕ СЕ ОТНАСЯ действието на знака. При необходимост, под символа на превозното следство може да се укаже допустима максимална маса в тонове. В случая, Т7 е поставен под В2. От своя страна пък, забраната на В2 не се отнася до "лица, живеещи в зоната на забраната, както и за инвалиди". Т.е., в рамките на постановеното от Общината, комбинацията от знаци е напълно адекватна.

«123456789»

VIP
ЛЕГО Онлайн Магазин - Igra4kiBG.com
Купи LEGO конструктори пълна колекция серия 2024 година, плюс отстъпки до -25% на избрани серии: CITY, Duplo, Friends, Creator, Avatar, STAR WARS, Technic, Ninjago, Harry Potter, Minecraft, Super Mario,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook