Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на kokal

«123456789»

Бум на жилищните заеми
2012-10-23 19:28:05
Коментар: Тази статия ми прилича на поръчкова. Съжалявам собствениците на хилядите непродадени жилища , агенциите за недвижими имоти , и банките с много лоши кредити.Господа ,бум няма , ама никакъв - вие му мислете как да се оправяте , и моля ви ,не манипулирайте хората със статия като със статия като тази.
Строителен предприемач преназначи работниците си на 8 часов работен ден след проверка на НАП-Варна
2012-10-23 19:22:49
Коментар: И в резултат на акцията на НАП , работодателя ще удържи на работниците разликата в осигуровките - бъдете СИГУРНИ , че те ще го отнесат , а този цървул ще си печели пак кинти.
Кръговото на „Почивка“ затапи трафика от плажа
2012-07-16 20:09:12
Коментар: И светофар няма да реши проблема с излизащите от плажа коли. Само автоподлез с директно включване по посока на града може да оправи нещата. Или 5 лв на час паркинг такса долу на алеята. Май второто е за предпочитане -който иска с колата да слезе до пясъка - да си плаща като е баровец.
Мъж преби с метален предмет жена на паркинг във Варна
2012-07-06 19:19:34
Коментар: Да допълня статията. Информацията е малко непълна , затова ще се опитам да внеса малко яснота. Оказва се , че преди около година жената блъска леко с автомобила си нападателя , като не бяга от местопроизшествието , идва полиция и понеже нищо му няма на човека, пускат дамата.Обаче нашият герой успява чак сега да я издири , и започва отмъщението му- с винкел... А той е в болницата , защото на дамата се притичва на помощ случаен якичък минувач , който също бива налаган с винкела от господина , но в крайна сметка винкела пада на земята , и следва пердах .
Нападната на бул. “Приморски” във Варна жена е съпругата на бизнесмена Дорелов
2012-07-06 19:16:07
Коментар: Информацията е малко непълна , затова ще се опитам да внеса малко яснота. Оказва се , че преди около година жената блъска леко с автомобила си нападателя , като не бяга от местопроизшествието , идва полиция и понеже нищо му няма на човека, пускат дамата.Обаче нашият герой успява чак сега да я издири , и започва отмъщението му- с винкел... А той е в болницата , защото на дамата се притичва на помощ случаен якичък минувач , който също бива налаган с винкела от господина , но в крайна сметка винкела пада на земята , и следва пердах

«123456789»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 1.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook