Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на kokal

«123456789»

Телескопът „Кеплер” откри планета-близнак на Земята
2013-11-01 05:58:38
Коментар: За пореден път редакторите на доказват пълна некомпетентност. Не може при температура на планетата около 2000 градуса по Целзий , тя да се състои от лед и скали .Какъв ЛЕД бе ,някакъв ивинземен сигурно ще да е,при тази температура , при която и металите се топят? Да бяхте прочели поне wikipedia за да видите че планетата се състои от желязо (е=разтопено) и скали , и прилича на "лава" планета.
Оперират жена от рак, заразява се с хепатит С
2013-10-24 19:14:25
Коментар: За съжаление това е реалността у нас. Същото се случи със синът ми -зарази се с хепатит С , след кръвопреливане -в св.Марина. Лошото е че повечето деца в онкохематологичното отделение бяха заразени също.Кръвта която им се прелива явно НЕ СЕ проверява . Пояснявам , че повеечето деца в това отделение са с диагноза левкемия. Едно от децата почина от чернодробна недостатъчност.Лекарят казал на майката:"Нали знаеш майче - или от едното или от другото" За проблема се знае , сезирал съм съответните органи , но резултат няма. Мислех си за "Господари на ефира" -тяхното появяване винаги има ефект.
Моторист блъсна пешеходка и уби кучето й на бул. "Трети март"
2013-10-24 06:00:41
Коментар: Съгласно ЗДП всеки участник в движението е длъжен да се съобразява с правилата за движение на пътя и да ги спазва, както и да не създава опасност за останалите участници в движението, чрез свое действие или бездействие. Затова има закони -за да се спазват. Според закона пешеходецът е длъжен да знае, че пресичанеъо на пътното платно става само на пешеходна пътека.Ако няма такава - пресича на своя отговорност. Също така пише , че трябва да се съобразява с сигнала на светофара и регулировчика - а не както ТИ си написала "може да мине и на червено" Mari Anne , с поста си насаждаш неправилното мислене в хората че "ПЕШЕХОДЕЦА ВИНАГИ Е С ПРЕДИМСТВО" Водени от този девиз много хора пресичат крайно безотговорно, и демонстративно бавно пред автомобила ,внезапно . и където им падне .
Моторист блъсна пешеходка и уби кучето й на бул. "Трети март"
2013-10-24 05:44:15
Коментар: Mari Anne ,първо се информирай малко за закона, а после пиши тука. Съгласно чл.32 на ЗДП : Когато пешеходец реши да навлезе на платното за движение на МПС има право да сигнализира с ръка това си намерение (с цел да предупреди останалите участници в движението) като е длъжен да знае, че сигналът, който подава пешеходеца не му дава предимство и е длъжен да се съобразят с разстоянието до приближаващите се превозни средства и с тяхната скорост на движение. При пресичане на платното за движение (съгласно чл.113 на ЗДП) пешеходците са длъжни да преминават по пешеходните пътеки
Моторист блъсна пешеходка и уби кучето й на бул. "Трети март"
2013-10-23 20:33:57
Коментар: Крайно време е , пешеходците да разберат че НЕ МОГАТ да пресичат където си искат.Ако няма пешеходна пътека , те са БЕЗ предимство , и пресичат на свой риск. В случая пешеходката е пресичала на на кръстовището под КООП Търговия , където НЯМА пешеходна пътека , и бъдете сигурни , че моториста няма да бъде санкциониран за инцидента , освен за превишена скорост. За информация на всички пресичащи пепеходци на на кръстовището под КООП Търговия -наблизо пешеходни пътеки има две -на светофара на пароцентралата , и до спирката.И двете са на 150 метра !!! Ако обичате използвайте ги.

«123456789»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.3 + 1.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook