Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Varnenec

«34567891011»

Нова дискриминация към българите: Лондон спира заемите за обучение на студентите
2013-11-22 10:20:23
Коментар: Уважаеми Flibanserin, в случай че коментарът Ви се отнася за мен, бил съм във Великобритания и към момента съм там по работа. За висшето образование съм съгласен, но редови гражданин много трудно може да достигне дотам. А погледнал ли си статистика колко чужденци се обучават там и колко чужди преподаватели има там? Специално на Германия, Великобритания не може да и стъпи и на малкия пръст. Апропо, кажете кое от описаното по-рано не е вярно?
Нова дискриминация към българите: Лондон спира заемите за обучение на студентите
2013-11-21 16:45:49
Коментар: Аз направо се чудя пък кой толкова е тръгнал за Великобританията - една от най-смотаните страни в ЕС. Здравеопазване - трагдия, начално и средно образование - още по-голяма. Е, ако не си син на лорд и не учиш в Ийтън или Хароу. Градска пътна инфраструктура - ужасяваща. Единствено, че са засмукали финансовите услуги във всички браншове от целия свят ги прави привлекателна дестинация. Англичаните - супер смешници. Държат се все още са световен метропол и половината свят им е колония. Да не забравяме, че точно Англия стои в основата на Националните ни катастрофи от началото на миналия век, действайки винаги срещу България и всявайка интриги между балканските народи.
"Обединени за Варна" се дистанцираха от Отворения обществен съвет, застават зад Портних
2013-11-11 22:30:51
Коментар: И не можах да разера, как точно се нарушава конституционното право за достъп до имот? В конституцията никъде не е посочено, че трябва да ползваш правото си на този достъп с окаляния си джип. Паркираш навън и си отивааш пеш до имота. Никой не е възпрепятствал достъпът чрез пешеходстване. За заведенията важи същото, а щом е предвидено време за зареждане, значи всичко е в норми. Най-сетне нещо смислено, само както каза господин кметът - дано системата за контрол и глобяване да е ефективна. Зповед, заслужаваща само адмирации.
Болниците ще искат 20% доплащане от пациентите за лечението им
2013-10-21 10:39:26
Коментар: Т.е. ще доплащаме много повече от 20%, предвид че сега като отидеш плащаш за консумативи, разни изследвания (необходими за диагнозата и лечението) и т.н. Затова трябва да останат 10 болници в страната, оборудвани на най-високо ниво и толкова. Сега какво е? Във всяко селце и паланка - болница. Ама на хартия, защото няма специалисти и техника, но разходите за издръжката и са огромни. Естествено центрове за спешна помощ трябва да има с такава гъстота, че да се покрие норматива за време.
Бургас включва и корабчета в градския си транспорт
2013-10-15 16:21:33
Коментар: Adrian, малко крайно заключение, но за съжаление има зрънце истина. И тя се дължи най-вече на факта, че в последнте години във Варна се преселиха много хора с ораческо-копачески манталитет и поведение, продали нивата на баба си и се преселили в големия град. Те са вече сериозна маса, която също за съжаление не е култивирана, оказваща негативно влияние върху града и допринасяща значително за печалният облик на Варна напоследък.

«34567891011»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.2 + 0.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook