Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Varnenec

«123456789»

Бургазлия се възмути: Варна не е Морска столица
2014-01-02 19:44:07
Коментар: Призовавам който наистина се чувства варненец да не влиза в такава грозна риторика по тази тема, защото пада на нивото на бургазлии. Дръжте се на положение и отминете това със снисходителна усмивка. Работете за града и го пазете от вътрешни и външни посегателства. Това е полезно за Варна, тя си е наша.
Сигнал: Метачките имат торби за боклук, но го метат в шахтите във Варна
2013-12-30 14:15:10
Коментар: Браво на читателката! Това са наченките на гражданското общество. Колкото повече като нея има, толкова по-бързо нещата ще тръгват в правилна посока. Защото на чистатачката и се плаща от нашите пари да чисти. Следва обаче да бъде санкционарана сметопочистваща фирма от общината, а тя да са разправя както иска с провинилата се.
Кметът призова гражданите да подкрепят Варна за Европейска културна столица
2013-12-23 22:22:39
Коментар: Защото като всеки уважаващ себе си българин, прежде-коментиращите се считат за компетентни по-всички въпроси, не са съгласни с нищо, но за съжаление не дават алтернатива как да се случат нещата по-добре. Псуват, мрънкат и си киснат в блатото. Докато караме така поединично, необединени от обща кауза, вечно мрънкащи и оплакващи се, ще си живеем в мизерия и никога няма да се оправим, докато накрая не изчезнем.
Според ГЕРБ всички плащания по европейски програми са спрени
2013-12-20 12:32:59
Коментар: ГЕРБ са просто синовете и дъщерите на долните ешалони на БКП, които ако не бяха станали промените, щяха да са на ниво секретар на ОФ клуб или директор на дирекция в някой завод или кметство. То затова с такава ярост хапят и БСП и "Дясното пространство" - наследниците на първоешалонната комунистическа номенклатура.
Проф. Марин Нешков: Само с 3 млн. лв. годишно се рекламира българския туризъм
2013-12-20 12:20:35
Коментар: За да има повече пари държавата и за тази дейност не е зле значителна част от хотелите и частни квартири да излязат от сивия сектор и да почнат да си плащат данъците. Хем искат държавата да рекламира туризма в България, хем не искат да си внасят данъците. Принципно това не се нарича минимизиране на разходите, а финансово престъпление.

«123456789»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook