Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Varnenec

«123456789»

Община Варна продължава да е втората по численост на населението в страната
2014-03-17 08:04:02
Коментар: За мангалите е така - във Варна има най-малко такива от София, Пловдив и Бургас. Но за селяндурщина съм склонен да споря. Последните 15 година се напълни със селяндури, които станаха критична маса, и които не могат да се култивират. Продали на баба си мерата или на дядо си гората, купили си гарсониера във Владиславово, и хоп - станали граждани. И поведението им е видимо навсякъде - шофирането в Морстата, паркирането в градинките, хвърлянето на торбички с боклук от терасите и прочие.
Вигенин: България поддържа Македония, но иска договор
2014-01-10 20:37:53
Коментар: То това че изглежда като ръб не означава, че е мъжествен. Все пак да не забравяме, че прозвището му е Чуколина.
Китайци искат жп линията Русе-Варна
2014-01-10 19:46:45
Коментар: От север на юг - Русе, Варна и Бургас. По този начин има някакъв шанс да се отклони част от товаропотока на Констанца през нас. За целта трябва цялата инфраструктура на пристанища да се обнови и съпътстващите комуникации. Естествено и другите Дунавски пристанища са важни, но не и в този аспект.
Китайци искат жп линията Русе-Варна
2014-01-10 00:30:00
Коментар: Дернев, и двете са еднакво важни. Стига с този Бургас - център на вселената. За да е конкурентен този клъстър на румънският е необходима цялата тази инфраструктура, заедно с трите пристанища.
Искат глоба за издаване на служебна тайна
2014-01-10 00:25:51
Коментар: Стоянка, 5,6,7, вече няма значение, важното е в тази държава да се възстанови редът и върховенството на закона за всички. В тези години, когато срещу исканата свобода, беше получена свободия, с цел да се лови риба в мътни води по-лесно ли се живее? Когато всеки пише каквото си поиска за когото си поиска, когато български граждани с леко по-изразен тен и с ДНК произлизащо от източно от Памир убиват свои сънародници с вили и колове, когато пияни лекари умъртвяват пациенти поради безхаберие, когато водачи на МПС затриват цели семейства, защото са си взели шофьорските книжки почти като от лотария, когато децата ни учат в училищата песни с лирически герой Лиска Миска и ред други безобразия по лесно ли се живее? Според мен - не.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.2 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook