Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Mitko Ivanov

«789101112131415»

Христина Неделчева: Другите общини да вземат пример от социализацията на туристическите обекти във Варна
2019-02-21 19:04:22
Коментар: Какво е това на снимка, бензиностанция ли?
Слагат камери в подлези и на детски площадки във Варна през 2019-та
2019-02-12 17:03:00
Коментар: В града не трябва да има подлези или надлези. Мнение на Ян Геел за подлези: В източноевропейските градове са останали много лоши съветски навици – например да се строят подлези за пешеходците, така че да не пречат на трафика, защото той трябва да се движи бързо. Хората мразят подлезите. Хората с увреждания не могат да ги използват. Майките с колички не могат, възрастните не могат“, обяснява Геел. Според него това е ефикасен начин да си сигурен, че просто няма да срещаш тези групи хора по улиците. „Това се вижда в Москва, в Алмати, в Рига, където работим“, казва архитектът. „Аз силно им препоръчвам да запълнят тези тунели с чакъл и да оставят хората да използват улиците.“
Правят нови паркоместа в кв. "Владиславово" във Варна
2019-02-09 15:14:31
Коментар: Във Варна 677 коли на 1000 човека, това е МНОГО висок показател, строителство на магистрала в града и допълнителни паркинги по какъв начин ще повлияе на всичко това? Като продолжаваш да подобряваш условия за коли, ръст ще продолжи, вместо това трябва ограничения за коли, като по-високи данъци, платено паркиране в цял град, повече контрол за неправилно паркиране, ограничаване брой на паркоместа. В същото време заедно с тези мерки трябва да подобряват условия за предвижване по друг начин, като пешеходна инфраструктура, градски транспорт и велосипеди. Но никой не говори за пълна забрана на коли, карай си кола, но притяжаване на кола в града трябва да стане по-скъпо. Град трябва да создаде такива условия, при който нямаш голяма нужда от кола за предвижване.
МВР-Варна: Правило за безопасност на пешеходците - да пресичат на регламентираните за това места
2019-02-09 12:32:42
Коментар: Според статистика, много по-често блъскат пешеходци точно на пешеходна пътека, може би по-логично ако глобяват шофьори, който не пропускат пешеходци на пешеходна пътека? А там къде пресичат неправилно, необходим анализ на причини, а защо там пресичат? может би разстояние между пешеходни пътеки твърдо големи? и необходима допълнителна пешеходна пътека? Променете мисленето най накрая за пътна безопасност, търсете причини, а не се борете със последствия.
Правят нови паркоместа в кв. "Владиславово" във Варна
2019-02-09 12:30:58
Коментар: Скоро ще имаме магистрала сред жилищни квартали, след това нови паркинги, на какъв град ще приличаме след това? Като стимулираме използване на кола? Вместо да ги ограничаваме и развиваме градски транспорт?

«789101112131415»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.4 + 1.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook