Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на ***

«123456789»

Русия настоява бойните кораби на САЩ в Черно море да стоят далече от бреговете ѝ
2019-01-21 12:15:12
Коментар: Flame: > Това е тип заплаха, нагнетяване на междунационален конфликт в България, засягане на интересите на живущи в Българи чужденци. Ако същото ще кажат англичане , живущи в Англия на българите, живеещи там, то същата Фламе ще крещи, че това е дискриминация. Фламе, ти си жена, ревнива и сигурно е некрасива. Иначе откъде такава ненавист към тези, които не причат на теб??? 8-О
Откривателят на структурата на ДНК: Бялата раса е по-интелигентна
2019-01-16 08:26:38
Коментар: dido, отвори интернет за Фионе Мутези (Phiona Mutesi) Това е чернокожа гениална шахматистка от Уганда. Умът на човека не зависи от цвета на кожата. Циганите не са глупави, просто начин на живота довежда ги до аморално поведение и необразованност. Човек не се появи с развита кора на мозъка, кората на мозъка се разви в процеса на эволюцията. Ако човек до 7 години не получи необходимо образование, възпитание, то може да остане на нивото на животно. Чети статиите за деца , които били изоставени и живяли между кучета, маймуни.
Николай Банев готвел от ареста руска хибридна война срещу България
2019-01-07 11:43:17
Коментар: Глупав, алчен човечец.Издаде себе си с това изявление, защото от което стана ясно, че той говори от имете на тези, които водят гибридна война срещу Русия.Открили телефона в кутия, уж нелегален, а как после се обадил? Дали му, изваждайки от кутията със сок? Тоест става легален? Излиза му разрешили да се обади? Или не му дали да се обадят и измислят това или се обаждал по нареждане то нечия страна./ :-О
Съдът освободи младежа, убил баща си в село край Варна (снимки)
2019-01-04 10:40:58
Коментар: Няма значение от коя нация. Страшно че момчето цял живот ще носи тежест от свършеното. Не смятам чее редно да го пускат СЕГА в училище.Трябва да утихне всичко.Децата са жестоки, несмятам че ще го жалят. Има :всеко чудо е за три дена, времето лекува. Сега на момчето трябва индивидуален план за ученето, той е отличник , ще се справи. Баща им беше единствен изхранващ семейството си.Как те ще бъдат финансово зависи от бъдещето на момчето. Ако той ще разбере това, а това трябва да му кажат психолозите до него, той ще приложи усилия да стане и понататък отличник и да завърши висше образование,като отличник. Горкия Антон, трябаше да остане в Русия, у дома явно нямаше подобни проблеми. Толкова млад отиде.Лека му пръст.
От 1 януари пенсионерите инвалиди поне с 52 лв. отгоре
2018-12-11 13:42:46
Коментар: Изпитвам жалост към истинските инвалиди. но знам двама, които не са инвалиди, а как са получили пенсията си , въпрос към прокуратурата , не към мен. Много от циганските квартали получават инвилидни пенсии , заради болести от мръсен и пиянски живот.С инавалидните пенсии прехранват семействата им. Познавам една девойка , която получаваше пенсия до 21 години за баща си, алхоголик, починал е от цироза, , учила в Химически техникум, не го завърши защото била двойкаджийка..Повтарям: жал ми за истинските инвалиди, защото ако нямаше таки "лъжливите инвалиди" и тяхната пенсия би била е по..висока.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.1 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook