Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на ***

«123456789»

Одобриха техническия проект на "Синя зона-Широк център" във Варна
2019-06-19 08:29:27
Коментар: Нека да направят цялата Варна зелената зона..хем пари ще текат в общинската хазна, хем всички да пътуват с автобусите, а колите да стоят, като паметници на секеънд-хенд на Запада..
Одобриха техническия проект на "Синя зона-Широк център" във Варна
2019-06-19 08:24:56
Коментар: Училище Стефан Караджа не е включено в зона 2, това означава, че стълпотворение на колите, които не искат да плащат и да спират до синята зона застрашава живота на учениците там..Трябва ли детска жертва да осознаят това? Има там близо и общежития на студенти, сега там ще паркират купища коли, а и без това стълпотворение от коли , че пешеходеца не може да мине..Аз съм пешеходец, аз не мога да минавам покрай колите, паркирани по тротуарите, пешеходците ходят из улиците, напсувани от шофьорите. А до очната клиника сега пациентите даже няма да намерят мясото за пракиране... А в сините зони, живеещи в баш-центъра, искат да им комфортно и тихо..хем близо до плажа, хем тихо..А другите демек нека да дишат паровете от бензин, нали не са толкова богати.. Какво мислили общинските съветници? Или всеки дърпал одеалото за осигури за себе си комфорт? И
Историята на съпрузите от Чернобил, която вече целият свят знае
2019-06-08 07:44:00
Коментар: Това не се случва често и и ракцията стана забавена, но всичко било е направено, както трябва.Престанете да говорте за това, което ви е неизвестно.
Историята на съпрузите от Чернобил, която вече целият свят знае
2019-06-08 07:43:02
Коментар: Това беше чист тероризм, атентат. Умишлено предизвикана експлозия. Всичко заради уничтожаването на СССР, а загинали хиляди невини хора.Брат ми пострада при ликвидацията..Държат в секрет, защото властите на Украина шантажират нихичко секретните служби на САЩ, те дават пари ужкем за ликвидирането на последиците.В Чернобилската зона живеят хора.откъснати от цивилизацията, даже някои раждат деца.Има френски филм за това. В интерес на истината на АЕЦ в Чернобил работили повече руснаци и ликвидирали пожара и покривали саркофаг същи повече руснаци. млади войничета от армията.
Квартал "Владислав Варненчик" във Варна с ново архитектурно бижу
2019-05-14 17:42:23
Коментар: По градоустоителен план, трябваше да има парк-градинка в центъра на Кайсиева градина..през деведести , дермократични,на неговото място порасна пазарче..с временни баракчета..стана постоянно. Почнаха да сторят огромен магазин, сега това е полуразрушена сграда до 210 блок...Нищо не довеждат до край, като недоучени ученици, който нямали грижовни родители, не довършват почнатото. Няма вече празно място в града , , където не приложили ръцете си некадърни архитекто-стоители. Един архитект се оплакваше ,че демек комунисти не давали да се развирхри тяхната фантазия.Боже, тяхтанта фантазия изобщо не трябва да се развихря за такива блокчета с мухлясали с времето стени и протичащи покриви!!!!

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook