Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на ***

«123456789»

Открити са двете "черни кутии" на самолета, който се подпали на московското летище "Шереметиево"
2019-05-07 12:25:00
Коментар: Хей, русофоби.Вие от собствена злоба ще измрете .Лекувайте психиката си: поведението ви е ненормално. Проверете жлъчките си..
Министър Петкова: Русия продължава да е ключов партньор за България в ядрената енергетика
2019-04-16 10:59:07
Коментар: Росатом трябва да се откаже със сътрудничество, ако поставките ще стнат смесени. ДженералМотърс поставя едно, от Русия друго, става каша, може да доведе до авария. Не бива да рискува в атомната област. Както с Турция Росатом да поеме работата ОТ и ДО.
Нов талон на автомобила, ако в старото свидетелство липсва екологична норма
2019-03-05 10:58:33
Коментар: Докато не забранят внасянето на такива коли, нямат право да въвеждат подобен закон. Цяла страна, овен депутатите и новобогаташи , карат стари коли. До селата нямат автобуси, и с какво се предвижат сега хората към старото си село, обезлюдяло е от недоимък?
Руснаците масово разпродават имотите си по Черноморието на половин цена
2019-02-21 08:08:00
Коментар: Слушах и четаях доста.. че ужкем българите са добри, гостоприемни и така -нататък.. В вашите коментарии личи, че не е така:злоба, алчност, русофобията..Явно сте обидени че руснаците ви освободили от турското иго..Сега българките не могат да се оправдават, както преди, че демек турчин ги гонил и изнасилил на полето..Виждам че най-голямо число от русофобите са жените -българки и мъжете преминали през прихиатрична болница, но не долекували се.. , Руснаците отиват, защото преди скривали са от тях власти на Русия и СМИ , че българите са недоброжелателна нация. Дойдоха..разбарали, заминават.
Варненският Аквариум спасява бебета-змиорки от застрашен вид, задържани на Летище София (снимки+видео)
2019-02-20 06:23:14
Коментар: Отдавна исках да кажа на варненците, че намирането тарариум в центъра на Морската Градина е бомба на забавеното действие. Докато някоя отровна змия не се измъкне от терареум, който като палатка , тоест не изграден по международните правила за съдержание на отровните животни, явно никой няма да сети, че това е опасно.Няма да изловят избягалата отровна змея веднага, и само смърт на няколко отровени от змия хора ще накара да махнат змиярника от Морската Градина. Майките с деца доста рискуват , расхождайки се до храсталака, където е змиярника в Морската Градина..

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook