Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на LeleMale

«123456789»

Спират колите между Рибарския плаж и басейн "Приморски" във Варна
2016-07-12 19:00:52
Коментар: На пръв поглед новината изглежда добра, но явно не се гледат детайли. Защо трябва да се радваме на една забрана, която е само до 15.09.?! Какво се случва след това? Пак същия хаос! И защо въобще трябва това да е на дневен ред ОТНОВО. Автомобилите трябва да се ограничат в тази част веднъж и завинаги. Нали уж този участък си беше забранен за коли така или иначе, за сметка на участъка от Почивка до Рибарския плаж?! Само прах в очите, че уж се чува гласа на народа. Глупости! А за това, че по принцип цялата алея трява да е пешеходна си друга болна тема...
Шофьор блъсна дете на пешеходна пътека във Варна и избяга
2016-07-07 13:33:14
Коментар: Как ще блъснеш човек (дали по твоя вина или не) и ще си биеш камшика и ще го оставиш като животно на пътя (та и животно да е, ама да не навлизам в подробности). Трябва да си ампутиран от всякакво чувство за състрадателност. Тези инциденти стават прекалено често по нашите улици. Не мога да разбера как спят тези хора нощем и не им ли засяда след това залъкът в устата. Не е нужно дори да си минал изпит, за да знаеш, че на пешеходни пътеки се дава предимство на пешеходеца. Това си е точно липса на култура и признак на неограничена простащина.
Приеха нова Национална стратегия за хората с увреждания
2016-07-06 17:51:48
Коментар: За какви равни възможности говорим, след като тези хора дори не могат свободно и без затруднения да се придвижват по улиците?! За да имат достъп до транспортните услуги, нали първо трябва да стигнат до транспортното средство, което за човек в количка например е почти невъзможно с нашите разбити тротоари и абсурдния брой коли паркирали по тях!
Оградиха градския фонтан във Варна с кашпи (снимки)
2016-06-30 13:35:39
Коментар: Не може да се седя до водата. Явно вече се води опасно за здравето хаха. Е, така пак е по-добре отколкото с онези ограаждения.
Нарисуваха овца върху 21-метровото знаме на вълнолома във Варна
2016-06-08 16:20:41
Коментар: Сигурна съм, че хората от движението са направили знамето с добри чувства и с чувство на патриотизъм. Но за мен прекалената показност и афиширането на патриотизъм, чрез рисуване на триколоьора е признак на комплексарщина. Всички знаем къде се намираме ( в България) и ако досега не си намерил повод за гордост едвали виждайки това боядисването ще ти помогне. Плюс това, вълноломът е обществено място. КОЙ е питал общността на Варна дали иска там точно това. За мен да мацаш знамето, където на теб (тях) ти (им) харесва е не по-малък вандализъм от това да рисуваш нещо друго по стените.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook