Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на LeleMale

«123456789»

Граждани готвят протест пред варненския делфинариум с искане да бъде затворен
2019-08-22 20:55:15
Коментар: Идеалният вариант е да се затвори този делфинариум и делфините да бъдат изпратени в резервати и тези, които могат да бъдат пуснати на свобода. За тези, които вече твърде дълго са били затворени ще е трудно, а може би невъзможно. Но при всички случаи живот в резерват, където не са принуждавани да изпълняват неестествени за тях номера, в неестествена среда ще е 1000 пъти по-добрия вариант от сега. Проблемът не е само в едно (или 8) умряло делфинче, както много из интернет пространството се опитват да омаловажат ситуацията. Проблемът е много по-дълбок, но няма как тук да се опише какво представлява живот в делфинариум за един делфин. И НАЙ-ВЕЧЕ трябва да се започне със ЗАБРАНА да се размножават тези животни. Може и да оцелее този делфинариум, но не е нужно да обрича още делфини на живот в мизерия. Колкото и да го подобряват, пак ще си остане мизерен живот за тях!
Турция възнамерява да построи първата джамия в Естония
2016-10-28 19:37:18
Коментар: "Според него проповядващите умерен ислям трябва да имат къде да проповядват, иначе ще бъдат податливи на влиянието на радикалния." Ха, дали?!
Кунева: В първи клас започват да учат 1/5 от децата, които са роми, а в 12 клас завършват по-малко от 1%
2016-10-28 19:33:29
Коментар: Пълна заблуда. 60% идват от Международния фонд. Останалите 40% са от бюджета. Първо, това е дискриминация спрямо всичи останали НЕромски деца! Второ, дадените пари на ромите никога не са ги стимулирали да се развиват в положителна насока! Да не би от всички социални помощи да са финансирали някакъв курс или др. обучение и пр., за да могат да се впишат в пазара на труда. НЕ! Трето, тези пари така или иначе няма да отидат за закупуване на книги за децата, уроци и т.н., така че се обезсмислят за конкретната цел. Много по-добре би било, ако толкова искат да помагат на тези деца, да инвестират в допълнителни уроци... например. Със сигурност обаче има ред други начини на се стимулират, а най-добрият е когато им се отнеме нещо, разбирай помощите. В противен случай единственото, което се стимулира е схващането как срещу НИЩО ти се п о л а г а НЕЩО.
Читател: Така се паркира на велоалея във Варна
2016-10-06 16:55:56
Коментар: Аааа, полицията се активизира само, ако трябва да протестира за заплати.
Идея: Само пешеходецът да е с предимство на пешеходна пътека
2016-09-30 19:02:25
Коментар: Как пък само на българските шофьори им пречат пешеходците?! Където съм била в Европа могат да спират и да дават път, само тук голям проблем!

«123456789»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook