Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на LeleMale

«123456789»

Местният парламент прие новата програма за овладяване популацията на бездомните кучета във Варна
2016-09-29 18:22:31
Коментар: И аз съм затова да се намери някакво решение на проблема, но разбира се все пак по хуманен начин. За съжаление това не ми се струва възможно. Поне приютът да не приличаше на концлагер... В крайна сметка хората са ги създали тези бездомни кучета и трябва да си понесем отговорността. А относно мръсотиите на животните, с ръка на сърце (т.к. редовно виждам) мога да каже, че домашните кучета оставят след себе си не по-малка мръсотия. И това разбира се е по вина на стопаните, които не чистят след любимците си, все едно всички сме длъжни да газим в л***а! Обичам кучета и то много, но хората са просто безотговорни и не виждам оправия. И за котките са виновни хората. Пред всеки вход и контейнер за боклук се оставя храна, коята създава невероятна кочина и мърлящина. Всички лелки да вземат да си приберат котките вкъщи, щом толкова милеят за тях. Ужас е с тези котки как се множат!!!
Зачестяват инцидентите на пешеходни пътеки
2016-09-17 18:59:07
Коментар: Съгласна съм,че всички трябва да са по-внимателни и пешеходците да не блеят. И все пак призовавам шофьорите да карат със съобразена скорост в близост до пешодна пътека, а не да форсират, за да хванат зелената светлина на светофара малко след нея. Често, ако пешеходеца не се престраши да се възползва от правото си да мине с предимство, въобще няма да го отразят. Но вече може би има наченки на оптимизъм в тази посока.
Мотористи тормозят варненци със среднощен дрифт
2016-09-14 12:01:18
Коментар: Ама то това е по всички булеварди във Варна, както през деня, така и през нощта!!! Форсират ги тези мотори и се перчат на задна гума. После защо имало инциденти с мотористи. Вечер и посред нощ през лятото човек не може да си отвори прозореца заради шума и трябва да се души от жега, заради някакви п*шленгари! Да не говорим, че постоянният шум лази по нервите и психиката. А не са и само моторите. Правят си и екстра шумни коли, с които се състезават и вдигат същия шум. Това е пълен абсурд, който едва ли го има в друга държава с ред и правила. Всичко при нас е само на хартия- нито някой спазва написаното, нито някой следи за спазването му. Пълен хаос!
Експерти: Биячите на Нягол от Варна – склонни към садизъм и некрофилия
2016-09-13 18:15:02
Коментар: Надявам се някой ден всичките да изгният в затвора. И този,който уж само бил свидетел, а не участвал- и той! Вината му не е много по-малка. Дано поне този път има справедливост
Сменят казаните за смет в три варненски района
2016-07-18 13:40:26
Коментар: За съжаление гледката хора да ровят из кофите е все по-честа и не се ограничава само до малцинствата. А какво ги води хората дотам, че да ровят е друга тема. Но да, смяна трябва и промяна трябва.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.1 + 1.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook