Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на zdravkich

«3456789»

Костадин Костадинов: Спряна е заповедта за събаряне на петте незаконни постройки в „Максуда”
2011-02-21 15:54:12
Коментар: Г-н Костадинов, идват избори, циганите са голям електорат и никой не би рискувал да ги изгуби като гласоподаватели. Като минат изборите ще им бутнат копторите. Лошото , че ги галят с перце и ги къткат като писани яйца за всяко нещо. Ако не беше онова момче с Пежото да прелети в оная временна постройка нямаше да видим друго разрушаване на коптор в Максуда.
Опожариха две коли на варненски охранителен бос
2011-02-21 10:10:00
Коментар: moreto, ЧАС Секюрити са охранителна, не застрахователна фирма. Оправете си заглавието на темата, че не отговаря на истината.
Банкомат във Варна глътна карта след опит да бъде източена
2010-11-21 11:32:58
Коментар: Банкоматът е на "Банка ДСК" и там няма камери. Редно е да се въведе закон и на места , където има монтирани банкомати да се наблюдават с видео камери, и записите от тях да служат като веществено доказателство в съда при залавяне на извършители на престъплението.
Кирил Домусчиев: Загиваме без млади кадри
2010-11-08 10:37:28
Коментар: Предполагам Г-н Домусчиев няма пряк контрол и виждане върху работата на "мениджърите" в ПБМФ. Пиша "мениджъри", защото голяма част са парашутисти в компанията, а някои млади "мениджъри" не могат да вземат едно ръководно решение. Мога да спомена имена с които се сблъсках при "назначението"си на работа. "Назначение", защото след като бях одобрен за дадена позиция на 1-я работен ден един млад "мениджър" ми заяви, че все още не можел да реши дали му трябва човек за позицията. Нали се сещате, че за да започна работа, бях напуснал предишната си и сега си блъскам главата. Супер некоректно отношение, "мениджърите" дори не ме предупредиха предварително,не проявиха никакво отношение, а за капак и ме разиграваха до последно. Просто няма смисъл човек да дава всичко от себе си в една компания, където никой не знае какво да прави и какда го прави. Иначе адмирации за инвестициите в компанията.
КАТ-аджии с нов метод за ловене на джигитите по пътя
2010-10-17 19:15:13
Коментар: Едно време имаше издадена заповед от министъра на МВР само униформени с обозначителни коли да имат право да спират и санкционират. Това цивилно изпълнение тип шумкарщина ми се струва малко противоконституционно и нарушаващо закона. Може просто да се сложи камера или действащ патрул, който да си върши работата и пак ще има санкционирани джигити. Естетвено всичко отново е побългарено. Нарушения и нарушители винаги ще има, защото българина няма култура на движение и не спазва знаци и ограничения и изобщо ЗДвП.

«3456789»

VIP
Работа в Холандия в склад за дрехи
В GXO като служител склад, ще се грижите за асортимент от облекла, обувки и аксесоари. Ще събирате продуктите и проверявате качеството, както и етикетирате/запечатвате пакети и опаковате поръчките. Работните...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook