Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на zdravkich

«456789»

Задържаха мъж и жена за множество кражби на стари коли във Варна
2010-09-28 14:53:28
Коментар: Е добре де, фирмите за изкупуване на скраб не изискват ли регистрационния талон и документи на собственика на автомобила? Че то така всеки може да си намери колата сутринта в някой пункт за метали , а не на паркинга пред блока.
Роми от Максуда нападнаха служители на Е.ОН с камъни
2010-09-02 19:47:52
Коментар: Докога ще ги галим с перце, като богопомазани тези мангали? Живеят на гърба на данъкоплатец, като мен и всички останали , а ние им изхранваме и изглеждаме децата им по домовете , с парите от нашите заплати, плащаме огромни сметки за ток заради загуби на Е-ОН от тях. Докога ще ги закриля държавата и ще се опира на разни организации в защита на ромите. Та впрочем циганите идват не от Рим за да се казват роми, а от Индия и е редно да ги назоваваме с истинските им имена - цигани. А и Е-ОН да обясни защо на обикновенния клиент, 1 ден да пресрочи с плащането и му откачат кабела, а циганите от Максуда и Каменар трупат с месеци и години огромни сметки за ток и не ги откачат от ел.разпределителната мрежа. Нали сме европейци, редно е тогава да действаме с циганите, като водещите държави от ЕС - Франция , Италия, т.е. циганите вън от България. Трябват твърди мерки срещу циганите и полицията е редно вече да покаже малко респектиращо и твърдо отношение спрямо тях.
Разкриха двама изнасилвачи на варненка
2010-09-01 16:20:59
Коментар: zori, е те сега "Спартак" ще ги оправят тез момци. Жалко само за момичето.
Резултатите от аутопсията на Четников готови след 1 септември
2010-08-31 16:16:07
Коментар: Стига журналистите са писали глупости- кой може сам да си причини 24 удара с нож и да се опита да си свали скалпа без да изпита болка от това. Познавах Петъо и мога да твърдя, че беше много ведро, жизнерадостно и усмихнато момче и каквито и проблеми от личен и професионален характер да е имал едва ли те са причина за случилото се. Всеки изпада в даден момент в някаква депресия поради различни причини и фактори, но г-н Цветанов да твърди че става въпрос за ритуално убийство на човек страдащ от психично разстройство не мога да приема за сериозно изказване от министър на МВР още повече на човек , който е работил в системата на МВР. Лично за себе си не мога да повярвам че Петъо се е самоубил и че го е направил ритуално и нарочно подбуден от някакви съмнения относно предстоящото им дете. почивай в мир Петъо!!! Винаги ще те помни и ще останеш в сърцата ни със спомена за твоята усмивка.
Артисти искат кметът на Варна да върне по местата прибраните преди дни кучета
2010-08-31 15:16:05
Коментар: А какво правят за кучетата артистите и защитниците на животни през останалото време, когато примерно няма кино фестивал? Целият град е заселен с бездомни кучета, които хапят, пълни са с бълхи, болни от краста и бяс, мръсни, озлобени от глад. Всички ги виждат, но нищо не се прави, все едно не пречат на никой. А сега , за да не пречат на гостите на фестивала кмета да ги махне и после да ги върне. А с кои средства Г-жо Коларова, Пенчева и т.н.? Може би с Вашите хонорари. много добре знаете , че това е разсипия на общински средства, които пари са събрани от обикновенния данъкоплатец. И като такъв искам града да е чист, а не на всякъде да смърди и да настъпваме екскременти, разхвърляни и оглозгани боклуци, мръсотия и смрад. Да се притесняваме, когато минаваме с децата си покрай бездомни кучета да не скочат срещу нас и да ни ухапят. Само кастрация не е достатъчна. Освен кастрация е нужно и обезпаразитяване, ваксинация. Това са адски много средства, който не виждам от къде могат да дойдат.

«456789»

VIP
BioRePeel Cl3 - Клинично доказано връща младостта
BioRePeel Cl3 е иновативна процедура, която използва патентована двуфазна технология. Предизвиква биостимулиращ, ревитализиращ и пилинг ефект. Богатсвото на съставките му различава BioRePeel Cl3 от...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.7 + 1.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook