Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на dobcho_vn

«1234567»

Иде криза с тока за Великден
2013-04-15 18:05:11
Коментар: @wolf67 е добре така де е.Но си в грешка.И не аз съм чулия-недочулия.Кат искаш дай си пощата и цял роман мога ти напиша.Стига да го схванеш. Peace.
Иде криза с тока за Великден
2013-04-15 14:20:27
Коментар: @wolf67 не хората са виновни ! Като си толкова образован, защо пишеш глупости ? Огромния проблем на ВЕИ-тата е тяхната абсолютна неконтролируемост относно процеса на производство на електрическа енергия.Като има подходящи условия, слънце, вятър, произвеждат на максимум.Това не са ти класическите КЕЦ-ове,ТфЕЦ-ове или АЕЦ да имаш контрол над производството.Тука всичко е на тото.А да спреш един термичен блок или да го пуснеш, не става от сега за след малко. @ili ами така е, ама кой да мисли.По-добре да критикуваш вместо да мислиш.Зимата, въпреки почивните дни имаш повишена консумация, защото имаш отопление през зимата.А през май какво отопление ? Навънка е около 15-20 градуса...Нито е за отопление, нито за охлаждане.Тъй, че мисли като пишеш.Не боли и не е сложно.
Матурата по български език става по-сложна
2011-12-21 11:48:48
Коментар: Оле ле миличките те ! Колко е лош тоя МОН така да измъчва бедния изстрадал български ученик ! Не ги е срам ! В случай, че искат да станат истински нещата, като допълнение може да се въведе нова точкова система и то твърда, а не според зависи.И така за заветната тройка (3) да трябват минимум 51 точки.Е вярно, че масово ще изпопадат, но поне тези, които са положили някакво старание в подготовката си ще бъдат отличени от другите, които искат да минават метър.
ЖП инцидент промени разписанието на влака Варна-Пловдив, от гарата във Варна крият информация от пътниците
2011-11-13 20:18:05
Коментар: @vinenska нямаш и грам идея за какво говориш.Знаеш ли, че за това, което си писала е валидно за всичко - било то пътуване с личен автомобил, служебен или на приятел/ка, с автобус, с самолет ? Адски тъпо и не обмислено изказване от твоя страна. А пък за госпожата с писмото - поне бъдете точни.Влака след обяд не отива до София.Той е т.н. влак "Родопи" и е за Пловдив.После един път говорите за пристигащ влак, не ясно какъв, а после за "Родопи".Айде вземете се уточнете, а ?
ИУ-Варна получи 3 дка за общежития
2011-09-26 18:47:03
Коментар: И после върви доказвай, ВИНС-а е повече от "Влизаш Излизаш Нищо не Ставаш".13 000 студента.Или тоя е послъгва жестоко или трябва да се ревизира сериозно броя на студентите.Извинявайте, ама тея айде 2000 да си намерят работа за това, което са учили.Останалите какво ? Затова е по-добре, както спомена Lukco да се замислят как и къде може да се реализират бъдещите икономисти вместо само да им взимат парите. А пък, че ВМБ бил широк център, ще си замълча културно :D

«1234567»

VIP
ЛЕГО Онлайн Магазин - Igra4kiBG.com
Купи LEGO конструктори пълна колекция серия 2024 година, плюс отстъпки до -25% на избрани серии: CITY, Duplo, Friends, Creator, Avatar, STAR WARS, Technic, Ninjago, Harry Potter, Minecraft, Super Mario,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook