Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на dobcho_vn

«34567»

Томбола с глобите за домовата книга
2010-12-28 10:21:16
Коментар: Боже, боже колко мъка има по тоя свят.Значи според написаното следва, че: 1.За да си спра тока в собствения си дом, т.е. от предпазителя след електромера, които отчита моята консумция трябва да искам разрешение. 2.За да си спра водата от спирателния кран в моя дом пак трябва да искам разрешение от господа комшиите. 3.За да си сменя дограмата с цел да ми е по-уютно и топло пак трябва да искам разрешение от комшиите. Е, айде сега някои разумен да ми каже тези неща то точка 1 до 3 колко реално изглеждат. А относно бутането е ясно - човек, ако иска да си направи нещо по конструктивните елементи на жилището си няма да пита Бай Стамат или леля Гина, а някой по-компетентен от рода на строителен инженер.
Улица "Цар Асен" - непреодолима спънка за удължената линия 2А
2010-12-14 16:14:44
Коментар: @chi4oniki не те знам като какъв се вживяш, ама въобще не ти отива да защитаваш ДАП-а.Защото случая е точно описан в една много хубава българска поговорка - "Ако искаш намираш начини, ако не можеш търсиш причини".
Улица "Цар Асен" - непреодолима спънка за удължената линия 2А
2010-12-13 13:23:04
Коментар: Те Градски транспорт още с обявяването от къде ще минава линията беше ясно, че тая няма да е бъде.Как и защо решиха да припокриват баш линия 86 ? Аз се досещам - понеже има крещяща нужда за линия по направление Аспарухово - Почивка, те решиха да се представят като отговорна компания и оп пуснаха линията.Обаче видиш ли ти една улица идва тясна и съжаляваме ние искахме ама няма как.Пълен цирк.А да попитам линия 12 на Транстриумф как аджеба минава по въпросната улица и нищо не му пречи ? Или оп това е неудобен въпрос.

«34567»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.1 + 1.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook