Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на divaorhidea

«2345678»

Нова мода! Стихия и Тимъти вместо Янка и Данчо
2012-05-02 08:43:01
Коментар: Вярно, че е право на родителите, но наистина е грозно да се избират чужди имена. Българското си е българско. А ще дойде време тези "модерни имена" ще са демоде. Наистина фактът, че чужденци няма с български имена, показва, че ние сме се продали като нация. Вместо да имаме самочувствието /а също и децата ни един ден/, че сме българи, ние един вид се подценяваме, подценяваме и децата си. Избиваме си комплекс, че не сме като чужденците.Ако не изкореним този комплекс и не си кръщаваме децата с български имена, скоро ще си обезличим и като нация.
Варна се надига срещу проектозакона за детето
2012-04-24 22:36:58
Коментар: Това е пълна лудост! Не ми е ясно защо няма гласност. Тук става въпрос за манипулация на деца, манипулация на семейства. И без това животът на българите ни е много сложен.. Но въобще не се учудвам, за една разпадаща се държава, нищо чудно - крахът идва като се разградят първо семейните традиции и ценности.
Внасяме безплатно данъци и такси в 14 банки
2012-04-21 09:25:49
Коментар: Вчера като съвестен данъкоплатец си платих данък сгради/такса смет/ с отстъпка. Касата на Централен пазар, павилион 85 не приемали и не знаели до кога. Въпреки дъжда бях решила да си го платя и отидох в друг район, пак каса на Fast Pay. Таксуват 1.2 % лихва, което доста изяжда отстъпката и честно казано съжалих за пропилените нерви и време.
Какви пациенти предпочитат варненските лекари?
2012-04-19 01:15:32
Коментар: Варненските лекари предпочитат не просто платежоспособни пациенти, а пациенти които нямат особени проблеми. Ако си бременна с усложнения или нещо което застрашава живота, никой лекар, дори работещ на частно няма да те иска. А не дай си боже да нямаш пари тогава. Това е смисъла на "създаваш напрежение". Страх ги е, и те са хора. А и може да пострада реномето им...Не мисля че пациентите са конфликтни, системата е такава.
Липсата на специализация кара лекарите да бягат от България
2012-04-11 12:38:39
Коментар: Да ги променят тези изисквания тогава на тази прословута здравна каса. Какво значи само 100 с право на специализация - значи ли това че всички останали 400 са некадърни? Нали това е най-сложното образование...Не е ли срамота да търсим лекари от чужбина. Колко ли ще ги е грижа за нас, щом нас не ни е грижа...

«2345678»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.2 + 2.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook