Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на divaorhidea

«12345678»

Предлагат кратко майчинство, но с повече пари
2013-01-16 10:24:01
Коментар: яслите - детето още е с памперси - дали ще му сменят памперса, яденето - индивидуално хранене което понякога продължава час - ще ми го хранят ли? После - болно през 3 дни - 3 дни на ясла - 2 седмици болно вкъщи. Кой ще търпи тази майка на работа? Не ми говорете врели некипели, ако сте гледали малко дете, майката знае. То е ясно че малкото дете е най-добре при майката вкъщи, а това че държавата иска да спечели от нея като съкрати на 1 г е друг въпрос.
Предлагат кратко майчинство, но с повече пари
2013-01-16 09:59:41
Коментар: за да се намали майчинството на една година трябва реформа в яслите, не в градините. А като има плувни басейни, ще има ли толкова много инструктури да се грижат за децата, да не вземат да се давят тогава, физкултурните салони също - на какъв спорт ще се учат децата - ще има ли обучители по всичко, не искам детето ми да става разбойник, хубави кухни - ще има ли персонал съвестно да готви и да чисти. Ще има ли хора да се занимават индивидуално с детето ми ? Или ще остявят всяко да се оправя според това колко е нахално и да си идва вкъщи с разбити зъби. Имате ли толкова интелектуалци да влязат в тези детски градини? Аз мога да готвя, мога да уча детето си на много неща, имам и условия вкъщи, дори на английски мога да го уча, съмняваме че ще осигурите толкова много лукс и екстри в тези градини м-р Борисов!
Гаф при първата новогодишна реч на Президента Росен Плевнелиев
2013-01-02 11:14:31
Коментар: Какво толкова, важното е че е красиво. Вие обиколихте ли всички планини, сигурни ли сте че няма такова място, погледнахте ли от всички страни? Трудно е да повярваме, че България е красива ли? Браво на Плевнелиев. Хубаво че сте открили разликата, но недейте толкова да го критикувате, сгрешил е единствено че не е използвал снимки от собствения си фотоапарат.
Борисов: Аз съм против забраната за пушене да падне, но моите депутати са разколебани
2012-12-12 18:03:35
Коментар: Харесвам как м-р Б.Борисов си отстоява позицията. Разбира се, че трябва да има пълна забрана за пушене на закрито. Който иска да си пуши да излиза навън, толкова ли е сложно? Пушенето вреди толкова много, браво на министъра!
Родители от цялата страна излизат на протест срещу задължителната предучилищна за 4-годишните
2012-12-10 16:35:46
Коментар: Не трябва да е задължително! Родителите да имат право на избор! Въпросът с малцинствата да не се намесва! Социални контакти си има навсякъде. Държавата не се интересува когато детето ти си дойде с разбити зъби, нито прекарва безсънни нощи когато детето ти е болно. Мен детската градина не ме е научила да чета и пиша, научих се вкъщи и преди 5 г можех да чета. Какво им е лошо на бабите...

«12345678»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook